Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

MÜSİAD Nazilli olağan genel kurulu yapıldı.

24.01.2015 18:36

Aydın Müstakil Sanayici ve İş Adamları (MÜSİAD) Derneği 2. Olağan genel kurulu yapıldı. Kurulda mevcut başkan Hakan Yıldırım tekrar seçildi.

Derneğin Nazilli'de bulunan merkez binasında yapılan genel kurula, AK Parti Aydın Milletvekilleri Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Soner Meşe ve MÜSİAD üyesi iş adamları katıldı.

Kurulda konuşan MÜSİAD İl Başkanı Hakan Yıldırım, 11 bin  üyesiyle, 45 bin  işletmeyi temsil eden, yaklaşık bir milyon 600 bin  kişiye istihdam sağlayan, Türkiye'de 85 irtibat noktasında ve 63 ülkede toplam 159 noktada faaliyet gösteren, güçlü bir 'sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.

Kuşadalı turizmciler Emitt Fuarı'nda

Kuşadası, Türkiye'nin birinci, dünyanın ise 5.  büyük turizm fuarı EMITT 2015'te tanıtıldı.

Bu yıl 19.'su yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) 71 ülkeden  yaklaşık 4 bin 500 kadar kurum ve kuruluş katıldı.

Kuşadası Belediyesi ev sahipliğinde açılan standa, Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) ve TÜRSAB'ın destek verdiğini söyleyen  Kuşadası Belediye Meclisi Turizm Komisyonu üyesi Canan İnanç, "Amacımız katıldığımız tüm fuarlarda, yaptığımız tüm tanıtımlarda Kuşadası markasını ön plana çıkarmak, bunu ayırımsız tüm turizmcilerle, turizm sektöründe hizmet verenlerle yapmak istiyoruz. Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan EMITT'te standımız ve etkinliklerimizle başarılı bir tanıtım çalışması yapacağımıza inanıyorum" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement