Aynı Mezarda Yatan Oğlu ve Torununun Mezar Taşı 6 Ayda 3 Kez Çalındı - Son Dakika
Genel

Aynı Mezarda Yatan Oğlu ve Torununun Mezar Taşı 6 Ayda 3 Kez Çalındı

Aynı mezarda yatan oğlu ve torununun mezar taşı 6 ayda 3 kez çalındı Mezarlarında bile rahat ettirilmeyen baba oğulun ailesi isyan ettiDENİZLİ - Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ikamet eden 65 yaşındaki Mehmet ve Ayşe Güden çiftinin, aynı mezara defnettikleri oğlu ve torununun mezar taşları 3.

18.02.2018 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı mezarda yatan oğlu ve torununun mezar taşı 6 ayda 3 kez çalındı

Mezarlarında bile rahat ettirilmeyen baba oğulun ailesi isyan etti

DENİZLİ - Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ikamet eden 65 yaşındaki Mehmet ve Ayşe Güden çiftinin, aynı mezara defnettikleri oğlu ve torununun mezar taşları 3. kez çalındı. Duruma tepki gösteren aile "Bizim derdimiz bize yetiyor, artık yeter çalmayın, kırmayın" diyerek isyan etti.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Mehmet Akgüden ve Ayşe Hanım Akgüden, 2005 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden 33 yaşındaki oğulları Şenol Akgüden ile, 6 ay önce bir kavgada cinayete kurban giden 22 yaşında torunları Mehmet Can Akgüden'i aynı mezara defnettiler. Yaşlı çift evlat acılarından sonra 6 ay önce de torun acısı da yaşarken, son aylarda ise oğlu Şenol Akgüden ve Mehmet Can Akgüden'in Denizli Asri Mezarlıkta bulunan tek mezarın, mezar taşının çalınmasına isyan ediyor. Altı aydır 3'ncü kez mezar taşı yaptıran acılı dede ve babaanne, mezar taşının çalınmasına tepki gösteriyor.

Yaşlı kadın göz yaşları içinde dua ediyor

Göz yaşları içinde oğlunun ve torunun bulunduğu mezarın taşının çalınmasına tepki gösteren 65 yaşındaki Ayşe Hanım Akgüde "İki kere yaptırdık mezar taşını, bu üçüncü bunu da çalarlarsa vicdanlarına kalmış artık. Vicdanı sızlamayanın biri. 14 senedir hiç elleyen olmuyordu, şu 6 ayın içerisinde üçüncü mezar taşı bu. Kendi mezarlarının üzerine dikilsin, kim götürdüyse hakkımızı helal etmiyoruz. 33 yaşında öldü benim oğlum. 22 yaşında da torunum öldü. ikisi aynı yerde yatıyor. Bu kadar rahatsız etmesinler. Ne var burada niye çalıyorlar, altın değil. Her cuma geliyoruz biz buraya. Akşama kadar biz burada oyalanıyoruz" dedi.

Torununun doğum gününde oğlu hayatını kaybetti

Dede Mehmet Akgüden evlat ve torun acısının üzerine birde böyle bir acı yaşadıklarını belirterek "Önce oğlum öldü, 2005 yılının Aralık ayında vefat etti. 12 sene sonra torunum vefat etti. Babasının öldüğü gün, torunumun doğum günüydü. Gözümüzün yaşı kurumuyor. Bu acının üzerine bir de hırsızlar acımızı ikiye katladı. Mezar taşını çalıyorlar. Bir oldu yaptırdık, iki oldu yaptırdık, üçüncü defa annesi yaptırmış, bilemiyorum bunu da götürürlerse ne diyeceğim. Ne istiyorlar benim taşımdan. Evlatlarımın ne günahı vardı. Allaha havale ediyorum dayanamıyoruz" şeklinde ifade etti.

Oğlunun ve torununun bulunduğu mezarı her hafta ziyaret ettiklerini belirten dede ve babaannesi, genç yaşta hayatını kaybeden torunlarının babası için yazdığı şiiri ve söylediği şarkıyı da mezarı başında dinledi. Acılı dede ve babaanne mezar taşının artık çalınmamasını istiyor.

Aynı Mezarda Yatan Oğlu ve Torununun Mezar Taşı 6 Ayda 3 Kez Çalındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Aynı Mezarda Yatan Oğlu ve Torununun Mezar Taşı 6 Ayda 3 Kez Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement