Azdavay Sydv Yaşlılara Temizlik Hizmeti Veriyor - Son Dakika
Yerel

Azdavay Sydv Yaşlılara Temizlik Hizmeti Veriyor

Azdavay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Fon Kurulundan onay alınan "Yaşlı Çınarlara Evde Bakım Projesi" kapsamında yaşlılara temizlik hizmeti veriliyor.

30.12.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azdavay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Fon Kurulundan onay alınan "Yaşlı Çınarlara Evde Bakım Projesi" kapsamında yaşlılara temizlik hizmeti veriliyor.

Azdavay SYDV Müdürü Sedat Bahçacıoğlu, yaptığı açıklamada, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hayat standartlarını iyileştirmek ve destek vermek amacıyla Kaymakam Ali Güner'in katkıları ile proje hazırladıklarını söyledi.

Projenin bir yıl süreli olduğunu, bu kapsamda üç personel istihdam edildiğini bildiren Bahçacıoğlu, "Personelimiz proje dahilinde kiraladığımız araçla yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine giderek ev temizliklerini yapmaktadırlar. Yaklaşık üç ay önce hayata geçirdiğimiz proje kapsamında şu ana kadar 45 ihtiyaç sahibi yaşlı ve bakıma muhtaç ailenin evine giderek ev temizliklerini yaptık. Vatandaşlarımızda projemizden çok memnun olduklarını belirtiyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Azdavay Sydv Yaşlılara Temizlik Hizmeti Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement