Babylon'da Üç Gün Üst Üste Dans - Son Dakika
Güncel

Babylon'da Üç Gün Üst Üste Dans

Elektronik müziğin starları Club Cheval&Yuksek, James Holden ve Plaid, dans dolu bir hafta için Babylon ahalisiyle buluşuyor.

12.11.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babylon'da hafta sonuna girmeden önce eğlenceyi doruklara ulaştıracak hip-hop, pop hatta rock gibi türleri de aynı potada buluşturan DJ Yuksek ile birlikte "XXF VeryVery French Festivali" kapsamında, Myd, Sam Tiba, Panteros666 ve Canblaster'dan oluşan Fransız modern elektronik müzik dünyasının en çarpıcı yeteneklerinden Club Cheval 13 Kasım Perşembe akşamı sahne alıyor.

RedBull Music Academy Night ile 14 Kasım Cuma akşamı ahaliye sınırsız dans sunacak İngiliz elektronika sahnesinin parlak ismiDJ James Holden, Radiohead'den Madonna'ya, farklı tarzlardan pek çok müzisyenin şarkılarına yaptığı remikslerle eğlencenin sınırlarını zorlayacak.

Neo-electro, ambient ve electro-techno kavramlarını harmanlayarak yaratıcılığın sınırlarını zorlayan elektronika türünün hit grubu Plaid 15 Kasım Cumartesi akşamı canayakın melodileri, sıcak tonları ve ilginç teknikleriyle dinleyenleri kendine hayran bırakacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon'da Üç Gün Üst Üste Dans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement