Badji: "Söz Verdiğim İçin Bursaspor'dayım" - Son Dakika
Spor

Badji: "Söz Verdiğim İçin Bursaspor'dayım"

Badji: "Söz Verdiğim İçin Bursaspor\'dayım"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Senegalli orta saha oyuncusu Stephane Badji, birçok takımdan transfer teklifi almasına karşın yeşil-beyazlı yöneticilere söz verdiği için Bursaspor'u tercih ettiğini söyledi.

06.07.2018 14:05

Sabah saatlerinde menajeriyle kente gelen Badji, Acıbadem Bursa  Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Badji, hastane girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'da  bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Bursa'nın büyük bir şehir, Bursaspor'un da büyük bir kulüp olduğunu  belirten Badji, "Hedefim, takımla kampa katılmak ve kampta iyi şeyler yapmak.  Kulüp ve hoca bana güvendiği için kendimi de göstereceğim." dedi.
Türkiye'ye 2015 yılında geldiği için Bursaspor'u iyi tanıdığını  vurgulayan Badji, "Bursaspor'un bir geçmişi var. Belki geçen sezon kötü zamanlar  oldu ama büyük bir takım. Önümüze bakmamız lazım." diye konuştu.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın Sivasspor'da başarılı bir sezon  geçirdiğini dile getiren Badji, deneyimli teknik adamın aynı başarıyı Bursa'da  göstereceğine inandığını ifade etti.
Senegalli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'deki birçok kulüpten daha  transfer teklifi aldığını ancak Bursaspor'u tercih ettiğini dile getirerek,  şunları kaydetti:
"Birçok takımdan transfer teklifi aldım ancak ben sözümün eriyim ve  söz verdiğim için de buradayım. Sezon bittiğinde Bursasporlu yöneticilerle bir  görüşmem oldu. Yöneticiler bana saygı duydu. Onlar benim arkamdaydı. Her şey para  değil. Bursa'da oynamak benim için daha mutluluk verir."
Yeşil-beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden Badji, onlarla birlikte  olmanın kendisine güç katacağına inandığını sözlerine ekledi.
Badji'nin bugün takımın Afyonkarahisar kampına katılacağı ve akşam  yapılacak antrenmana çıkacağı bildirildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Badji: 'Söz Verdiğim İçin Bursaspor'dayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement