Bafra'da Kur'an Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Kur'an Ziyafeti

Bafra\'da Kur\'an Ziyafeti

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

04.05.2013 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra Şubesi tarafından tertiplenen "Kur'an Ziyafeti"

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bafra İlçe Başkanı Asım Kalyoncu ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun Şube Başkanı Şemsettin Akça'nın konuşmasının ardından konuşan Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, "İnsan ilişkilerinde bir takım altın kurallar vardır. Bunların başında insana değer vermek gerekir. Aslında insana değeri Allah vermiştir. Çünkü insanı Allah yaratmadan önce kainatı yaratmış, yeri ve göğü yaratmış, yeri ve göğü koruyacak varlıklarını yaratmış, yer yüzü en güzel bir şekilde hazırlandıktan sonra insan yer yüzüne gönderilmiştir. Yer yüzünün en değerli varlığı insandır. Bugün insana da en büyük yük insan yüküdür. İnsan içerisinde de en ağır yük yürek yüküdür" dedi.

Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün konuşmasının ardından Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma dünya birincisi

Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma Türkiye birincisi Hafız Cihan Kodal tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Program, ilahilerin söylenmesiyle son buldu.

Programı MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, din görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Kur'an Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement