Bağdat Caddesi Sapığı Nasıl Şoför Oldu? - Son Dakika
Güncel

Bağdat Caddesi Sapığı Nasıl Şoför Oldu?

Tecavüzcü C.A.'nın 8 ayrı sabıka kaydı olmasına rağmen bir bankanın servis şoförü olarak nasıl işe alındığı soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

28.01.2016 08:18  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şoförler Odası Başkanı Cem Sert, Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz eden servis şoförü C.A.'nın kullandığı araçla ilgili olarak, "Bu olayda bahsi geçen servis aracı 2015'te evrak eksikliği nedeniyle çalışma ruhsatı alamamış" dedi.

Sert, ticari araçların çalışma ruhsatı alabilmesi için araç sahibinin büyükşehir belediyesinden yol belgesi alması gerektiğini belirterek, "Bu belgenin yanı sıra araçta çalışacak şoför için de şoförün sabıka kaydı, sağlık durumu, psikoteknik eğitimi gibi bilgilerin olduğu genel bir belge de almak zorundadır.

'BELGELER OLMADAN ŞOFÖR ÇALIŞAMAZ'

Belgeler olmadan servis aracı ticari faaliyet yapamaz. Okul servisi ise okul aile birlikleri de belgelerle ilgili çalışır. Normal şartlarda bu belgeler olmadan servis şoförü de çalışamaz. Bunlar olmadığı takdirde kaçak çalışma söz konusudur. Bu tespit edildiğinde araç bağlanır, yüksek para cezası vardır.

SERVİS ARACI DA RUHSATSIZ ÇIKTI

Bu olayda bahsi geçen servis aracı da 2015'te evrak eksikliği nedeniyle çalışma ruhsatı alamamış. Bu eksik evraklar nelerdir, onu bilmek gerek" diye konuştu. C.A.'nın 'hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak', 'güveni kötüye kullanmak' ve 'yaralama' suçlarından 8 ayrı sabıka kaydı olmasına rağmen bir bankanın servis şoförü olarak nasıl işe alındığı da soruşturma sonucunda ortaya çıkacak. (Kaynak: Habertürk)




Bağdat Caddesi Sapığı Nasıl Şoför Oldu?

Son Dakika Güncel Bağdat Caddesi Sapığı Nasıl Şoför Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakan : benim eve de cok yakin. Allah vere bana denk gelse ne yapardim bilemiyorum. ya o beni ya ben onu birimiz giderdi kesin. 3 0 Yanıtla
    serdar talak: hakan bos konusma etrafinda birsuru pislik var madem oyle hallet bana denk gelse napardin klavye basindan kolay sallamak 9 1
  • DOĞULU: BURASI TURKİYE,BULMUŞLARDIR BÌR AÇIK KAPI,AMA BAKIN BU AÇIK KAPIYI BULANLAR NEYE SEBEP OLDU. 1 0 Yanıtla
  • altayli: okul taksi servisleri tam güvenlikten geçirilmeli lazim 1 0 Yanıtla
  • hasret çeker: yeni seçimde yine koy.... bölücülere terörist cenazesine gidenlere 0 0 Yanıtla

Advertisement