Bahreyn'de Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bahreyn'de Terör Operasyonu

- Bahreyn'de terör operasyonuMANAMA - Bahreyn'de güvenlik güçleri kanun kaçakları ve teröristlere karşı bir operasyon başlattı.

23.05.2017 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bahreyn'de terör operasyonu

MANAMA - Bahreyn'de güvenlik güçleri kanun kaçakları ve teröristlere karşı bir operasyon başlattı. Operasyonda 50 kişi tutuklandı ve bir terör zanlısı öldürüldü.

İçişleri Bakanlığı twitter hesabından yaptığı açıklamada, aranan sanıkların toplanma alanı haline dönen bölgede kanun kaçaklarını ele geçirmek üzere bir operasyon başlattığını açıkladı.

Bahreyn İçişleri Bakanlığı, düzeni sağlamak kanun ihlallerini önlemek üzere vatandaşların yollarını kesen onların güvenliğini tehlikeye sokanlara karşı Deraz köyünde bir operasyon yaptığını açıkladı.

Bakanlık Budaiya otobanını kullanmayı planlayan şoförlere trafik normale dönene kadar alternatif yollar arabaları tavsiyesinde bulundu.

Bahreyn haber ajansı, terör suçlarından aranan 50 kişinin güvenlik güçleri tarafından yakalandığını bildirdi. Güvenlik güçleri ile girdikleri silahlı çatışmalarda bir terör zanlısının öldüğü, her iki taraftan da yaralıların bulunduğu bildirildi.

Bahreyn\'de Terör Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahreyn'de Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement