Bakan Avcı, Başkanı Olduğu Türk Dünyası Vakfı'nın Logosunu Tanıttı (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı, Başkanı Olduğu Türk Dünyası Vakfı'nın Logosunu Tanıttı (2)

Bakan Avcı, Başkanı Olduğu Türk Dünyası Vakfı\'nın Logosunu Tanıttı (2)

Avcı,iki AYRI İLÇEDE NİKAH VE SÜNNET TÖRENİNE KATILDI Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Dünyası Vakfı'nın logo tanıtım toplantısının ardından Eskişehir'in Günyüzü ilçesine giderek burada Belediye Başkanı Ak Parti'li Mehmet Remzi Arayıt'ın oğlu Şevket Bayram Arayıt ile Betül Güllü'nün (Arayıt) nikah törenine katıldı.

05.09.2015 20:21

Avcı,iki AYRI İLÇEDE NİKAH VE SÜNNET TÖRENİNE KATILDI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Dünyası Vakfı'nın logo tanıtım toplantısının ardından Eskişehir'in Günyüzü ilçesine giderek burada Belediye Başkanı Ak Parti'li Mehmet Remzi Arayıt'ın oğlu Şevket Bayram Arayıt ile Betül Güllü'nün (Arayıt) nikah törenine katıldı.

'AZ LAF ÇOK ÇOCUK'

Damadın nikah şahitliğini yapan Bakan Avcı yaptığı konuşmada "Hayırlı uğurlu olsun. Hem iki aileye hem de çiftimize tebriklerimizi sunuyoruz. Sağlık içinde, huzur içinde, mutluluk içinde nice uzun yıllar birlikte aynı yastığa baş koyup, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz. Bizim bir sloganımız var 'Az laf çok iş'. O sloganımızı biraz değiştirelim. 'Az laf çok çocuk' diyoruz. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve ailelerine sağlıklı evlatlar nasip etsin" dedi.

'SÜNNET ÇOCUKLARININ KIZKARDEŞLERİNİ İHMAL ETMEYELİM'

Bakan Avcı daha sonra Eskişehir'in İnönü ilçesine giderek burada AK Parti'li Belediye tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet törenine katıldı. 26 çocuğun sünnet edildiği etkinlikte konuşan Avcı, bu tür düğünlerde kız çocuklarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

"Şimdi sünnette, sünnet törenlerinde önce ve sonrasına biraz ihmal edilen birileri var. Onlar da bu sünnet olan çocukların kız kardeşleri. Onlar bu durumlarda biraz masum olabilirler. Çocuklar giydirilip taçlar, asalar, ayakkabılar hepsi çok güzel. Daha fazlası olsun inşallah. Ama kızlarımızı da ihmal etmeyelim. Sünnet olan çocuklarımızın kız kardeşlerine, ablalarına da hediyelerini ihmal etmeyelim. Bunu da bir küçük hatırlatma olarak, kız ve erkek çocukların babası olarak yaşadığım için bunları size hatırlatıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı, Başkanı Olduğu Türk Dünyası Vakfı'nın Logosunu Tanıttı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement