Bakan Çelik'ten Taziye Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik'ten Taziye Ziyareti

Bakan Çelik, Suruç ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşıp, bazı ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

31.08.2011 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Suruç ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşıp, bazı ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Çelik, Şanlıurfa kent merkezindeki temaslarının ardından beraberinde il Başkanı Yusuf Eğilmez ve bazı milletvekilleriyle Suruç ilçesine gitti. Burada ilk olarak Aligör beldesini ziyaret eden Bakan Çelik, AK Parti belde teşkilatında partililerle bayramlaştı.

Daha sonra ilçe merkezine geçen Bakan Çelik, hükümet konağı önünde aracını durdurarak, yolda karşılaştığı vatandaşlarla bayramlaşıp, çocuklara da harçlık verdi.

Bakan Çelik daha sonra, Vali Vekili Bahri Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Kaymakam Vekili Ferhat Burakgazi'yle yaklaşık 3 hafta önce bir petrol istasyonuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Bilal ve Deyyah Çelikten kardeşlerin, Yatırtepe köyündeki ailesini ziyaret etti.

Burada baba Mehmet ve ölen kişilerin kardeşleri tarafından karşılanan Bakan Çelik, aileye başsağlığı diledi.

Ağabey Kamil Çelikten'den olayla ilgili bilgi alan Çelik, daha sonra yanına Vali Vekili Tiryaki, Emniyet Müdürü Durmuşlar ve Kaymakam vekili Burakgazi'yle konuyu görüştü.

Olayla ilgili daha önce ilgili mercilere bilgi verdiğini iddia eden ağabey Çelikten, faillerin bir an önce bulunmasını istedi. Ağabey Çelikten, Bakan Çelik'e bir de zarf verdi.

Yönlü köyüne de geçen Çelik, AK Parti ilçe yöneticilerinden Mehmet Tuncer'in bir süre önce vefat eden eşinin taziyesine de katıldı.

Burada taziyenin yapıldığı ilköğretim okulunun duvarındaki çatlakları gösteren bazı vatandaşlar, okulun onarımı için destek istedi.

Buradaki ziyaretinin ardından ilçe merkezine dönen Bakan Çelik, yaklaşık bir ay önce 2 taraf arasında çıkan kavgada 4 yakınını kaybeden Pesen ailesini de ziyaret etti.

Bakan Çelik'le görüşen aile fertleri, olayın zanlılarının bir kısmının dışarda olduğunu iddia ederek, bir an önce yakalanmasını talep etti.

Bu arada Faruk Çelik, buradan ayrılırken sokaktaki bir grup kadın da konuyla ilgili konvoyu durdurmak istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Suruç'taki temaslarının ardından Birecik ilçesine geçti. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Çelik'ten Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement