Bakan'dan "Gazi" Esprisine Tepki - Son Dakika
Güncel

Bakan'dan "Gazi" Esprisine Tepki

Bakan\'dan "Gazi" Esprisine Tepki

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir spor müsabakasında sakatlanan oyuncuya "gazi" yakıştırması yapılmasına tepki gösterdi.

25.05.2012 16:46

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir spor müsabakasında sakatlanan oyuncuya "gazi" yakıştırması yapılmasına tepki gösterdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Havza'da düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali'nde TOKİ tarafından özel bir şirkete yaptırılan 112 konut ve 16 iş yerini sahiplerine teslim etti. Havza'nın 10 yıl içerisinde çok önemli hizmetlere kavuştuğunu söyleyen Bakan Suat Kılıç, Vesile Yücel isimli vatandaşın evinin anahtarını teslim etti. Tören sonrası yanına yaklaşan seyyar satıcı ile sohbet eten Bakan Suat Kılıç, seyyar satıcının sattığı çorapların tamamını satın aldı ve törene gelen Havzalılara dağıttırdı. Seyyar satıcı Yahya Okutan, "Elimde 24 çift çorap vardı hepsini verdim. Samsun çorapları, yerli sermayeye destek olsun diye hediye etmek istedim ama kendisi makul bir şeyler verdi" dedi.

Bakan Suat Kılıç, TOKİ 2. Etap evlerin teslim töreninden sonra yenilenen stadın açılış törenine ve 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinliklerine katıldı. Stadın açılışını yaptıktan sonra festival nedeniyle düzenlenen futbol turnuvasında başarı elde eden takımlara kupalarını veren Bakan Suat Kılıç, beklemediği bir espri ile karşılaştı. Toplu fotoğraf çekimi esnasında bir kişinin "Sayın Bakanım, birde gazimiz var" diyerek koltuk değnekli Mustafa Akyüz isimli kişiyi işaret etti. Bakan Kılıç, futbol müsabakası esnasında sakatlanan Mustafa Akyüz'ü gerçekten gazi zannedip, "Gel gazi kardeş seni yanımıza alalım, nerede gazi oldun" diye sordu. Mustafa Akyüz'ün "Maçta" diye cevap vermesinden sonra şaşkınlığını gizleyemeyen Bakan Kılıç, "O zaman hemen düzelteyim, yanıltma içinde affetmiyorum yanıltanı. Maçta yaralanan ya da sakatlanana 'maçta sakatlandı' denir. Bize gaziden söz ettiğiniz zaman bizim anladığımız tek şey var. Gaziler konusunu böyle esprinin konusu haline getirmeyin, hele ki, tören ve merasim alanlarında bunu hiç yapmayın" diye tepki gösterdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan'dan 'Gazi' Esprisine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement