Bakan Işık, Kocaeli'de Avukatlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık, Kocaeli'de Avukatlarla Buluştu

Bakan Işık, Kocaeli\'de Avukatlarla Buluştu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren avukatlarla bir araya gelerek Kocaeli’ye yapılacak olan yeni adalet sarayı hakkında bilgiler verdi.

11.03.2017 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren avukatlarla bir araya gelerek Kocaeli'ye yapılacak olan yeni adalet sarayı hakkında bilgiler verdi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren avukatları Antikkapı Restuarant'ta düzenlenen yemek programında ağırladı. Programa Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK üyeleri ve avukatlar katıldı. Programda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli merkezde bulunan adalet sarayımız ihtiyaca cevap veremez hale gelmiştir. Bununla ilgili çok uğraştık. Yaptığımız çalışmaların ihtiyacı karşılamayacağını gördük. Adalet Bakanımızın Kocaeli'deki değerlendirmeleri sonucunda yeni bir adalet sarayını Kocaeli'ne en kısa zamanda kazandırılmasına kararını verdik. Alınan karar neticesinde Köseköy'de bulunan 1000 dönümlük askeri alanın 170 dönümünü adalet sarayı yapılmak üzere tahsis ettik. Milli Savunma Bakanı olarak ben imzaladım ve şu anda Adalet Bakanlığımızda tahsis işlemi son noktaya geldi. 170 dönümlük bir alanda gerçekten çok güzel adalet sarayı yapacağız" dedi.

Bakan Işık, program öncesinde İzmit şehir merkezinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık, Kocaeli'de Avukatlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement