Bakan Yazıcı Sakarya’daki Rizelileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı Sakarya’daki Rizelileri Ziyaret Etti

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardıcımcısı Hayati Yazıcı; Sakarya Rizeliler Derneği'ni ziyaret etti.

19.05.2011 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi ziyaret, açılış ve törenler için Sakarya'ya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardıcımcısı Hayati Yazıcı; Sakarya Rizeliler Derneği'ni de ziyaret ederek, hemşerileriyle hasret giderdi. Tulum ve Kemençe eşliğinde Sakarya'nın meşhur Islama Köftesini yiyen Bakan Yazıcı, Sakaryalılardan 7–0 yapmalarını istedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardıcımcısı Hayati Yazıcı; Sakarya'da katıldığı ziyaret, açılış ve törenlerin ardından Sakarya Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı ve Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik'in davetlisi olarak Sakarya Rizeliler Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Burada akşam yemeği olarak Sakarya'nın meşhur Islama Köftesini yiyen Bakan Yazıcı; Tulum ve Kemençe dinledi. Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, burada hemşehrisi olan Balan Yazıcı'ya Rize bezinden yapılan şal hediye etti. Derneğin anı defterini de imzalayan Bakan Yazıcı; Derneğin eski Başkanı Ahmet Aygün ile yeni Başkanı Ahmet İpçioğlu'nu da tebrik ederek, daha sonra Sakarya'dan ayrıldı.

Rizeliler Derneği'ndeki programa Sakarya Milletvekilleri; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Erol Aslan Cebeci, Şaban Dişli ve Recep Yıldırım, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, ÇAYKUR eski Genel Müdürü Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ender Serbes, Ali İhsan Yavuz, AK Parti Aday Adaylarından Sevda Gürsel ve Ernur Toç, Rizeli Bürokratlar, İşadamları ile Sakaryalı vatandaşlarla Sakarya'da yaşayan Rize ve Trabzonlular katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı Sakarya’daki Rizelileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement