Bakan Yıldız, Yapı Fuarında - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldız, Yapı Fuarında

Bakan Yıldız, Yapı Fuarında

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Yapı Fuarı'nı gezerek, bilgi aldı.

21.05.2011 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Yapı Fuarı'nı gezerek, bilgi aldı. Bakan Yıldız, en çok ısı tasarrufu sağlayan yalıtım malzemeleriyle ilgilendi.

Kayseri'de seçim çalışmalarını yürüten AK Parti 1'inci sıra adayı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yozgatlılar ve Yozgat Devecipınarlılar Derneği ile Doğu Türkistanlılar Derneği'ni ziyaret ettikten sonra, merkez Kocasinan İlçesi'nde bulunan Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan ve yarın kapanacak fuarı ziyaret etti. Tüm reyonları dolaşan Bakan Yıldız, en çok mantolama ve ısı yalıtım sistemleri, güneş enerjisi sistemlerini incelerken, "Enerji tasarrufu, günümüzde çok önemli hale geldi. Binalarımızı ısıtmanın yanı sıra, ısı kaybını en aza indirmek, bu konuda çaba içine girmek, enerji kaynaklarımızı verimli kullanmamız gerekli. O nedenle ısı kaybını en aza indiren çalışmaları çabaları yakından izliyoruz" dedi.

Bakan Yıldız, Kayseri ve çevresinde inşaat sektörünün önde gelen sektörlerden biri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İnşaat, 300'e yakın malzemenin kullanıldığı önemli bir sektör. O nedenle kullanılan malzemelerin kalitesi çok önemli. Görüyorsunuz ülkemizde depremler meydana geliyor. O nedenle inşaatlerimize gereken özeni göstermeli, uygun malzeme seçmeliyiz. "

OE, DÖ - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız, Yapı Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement