Bakan Zeybekci Nazillililerden 'Evet' Oyu İstedi - Son Dakika
Politika

Bakan Zeybekci Nazillililerden 'Evet' Oyu İstedi

Bakan Zeybekci Nazillililerden \'Evet\' Oyu İstedi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Her türlü olumsuzluklara rağmen büyümemiz devam ediyor.

31.03.2017 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Her türlü olumsuzluklara rağmen büyümemiz devam ediyor. Dünyanın ilk 20 ekonomisine girebilmemiz ve tüm engelleri aşabilmemiz için 16 Nisandaki oylamada sandıktan evet çıkmalıdır" dedi.

Aydın programına ilk olarak Buharkent ilçesinden başlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçede bu yıl eğitim öğretime başlayan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Buharkent Belediye Meydanında halk seslenen Bakan Zeybekci daha sonra Nazilli ilçesine hareket etti. Bakan Zeybekci, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık'ı makamlarında ziyaret etti. Basına kapalı olan görüşmelerin ardından Nazilli Belediye Meydanında halk seslenen Bakan Zeybekci'ye Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, İl Başkanı Ömer Özmen, ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer eşlik etti.

MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da kürsüde halka hitap ettiği mitingde Türkiye'nin son 14 yılda elde ettiği ekonomik kazanımlara dikkat çeken Bakan Zeybekci, istikrarın devamı ve ülkenin geleceği için 16 Nisan'daki halk oylamasında destek istedi. Bakan Zeybekci, tüm olumsuzluklara rağmen ekonomide büyüme kaydettiklerini ve istikrarın sürmesi için 16 Nisanda sandıktan 'Evet' çıkması gerektiğini söyledi. Zeybekci, "Türkiye, şu andaki mevcut sistem nedeniyle büyük sıkıntılar çekmektedir. Bu sistemle milletin evlatlarını al aşağı ettiler, bu milletin hizmetkarlarını idam ettiler. Bu sistemde bu milletin iradesinin dışında hükümet kurabilmenin ihtimali ya darbe ya da koalisyondur. 15 Temmuzda yaşadıklarımızdır. Türkiye'de dönem dönem göreve gelen güçlü iktidarlar çeşitli oyunlarla hükümetten düşürülmüş, ülke koalisyonlara teslim edilmiştir. Koalisyon dönemleri ve bunlara bağlı ekonomik krizlerin yaşanmamış olması durumunda Türkiye daha hızlı büyüyüp, dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olabilecektir. 16 Nisan'da Türkiye bu hastalıktan, bu dertten, kanını emen bu sülükten kurtulacak. Bu parti meselesi değil, milletin meselesi. 16 Nisan'dan sonra kim gelirse gelsin tek başına gelecek, yüzde 51 ile gelecek" dedi.

Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın ziyaretinde minibüsçülerle ve muhtarlarla yaptığı toplantıyı hatırlatan Zeybekci, "Aydın'da bir partinin genel başkanı minibüsçüleri ve muhtarları toplamış, '16 Nisan'da evet çıkarsa bir sabah minibüsleriniz gitmiş, muhtarlıklarınız kaldırılmış olur' demiş. Siyaset bu kadar ucuzlatılmamalı, siyasetin itibarı bu kadar ayaklar altına alınmamalı. Milletin aklı bu şekilde karıştırılmamalı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Zeybekci Nazillililerden 'Evet' Oyu İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement