Bakırköy Belediyesi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri - Son Dakika
Güncel

Bakırköy Belediyesi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Bakırköy Belediyesi\'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Bakırköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri tam gaz devam ediyor.

16.03.2012 00:41  Güncelleme: 00:40

Belediyenin iç denetçisi Taner Eraslan tarafından verilen hizmet içi eğitim seminerine belediye başkan yardımcıları,müdürler,işçi ve memur personel katıldı.

Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde kamu zararı uygulamaları hakkında bilgi verildi.

İç Denetçi Taner Eraslan,"Kamu zararına ilişkin hukuki düzenlemeler,tebliği, takip ve tahsili ile muhasebeleştirilmesine ilişkin idarece yapılması gereken işlemler" hakkında personele bilgi verdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de hizmet içi eğitime kurumsallaşma çalışmaları kapsamında çok önem verdiklerini belirterek," Personelimize ayrıca 6085 sayılı Sayıştay Kanunu ile değişen dış denetim yapısı,kaldırılan ve yeni getirilen düzenlemeler,ödeme belgesine eklenecek kanıtlayıcı belgelerin neler olduğunun ve belge düzeninde dikkat edilmesi gereken hususlar, ihale komisyonlarının kontrol yöntemleri ve çalışmalarında dikkat edeceği hususlar, ihale komisyonunun kararından sözleşmenin imzalanmasına kadar olan süreçte yapılması gereken işlemler ve zabıta iş ve işlemleri ile personeli için gerekli mevzuat hükümlerinin tartışılması konularında iç denetçilerimiz Taner Eraslan ve P.Serkan Ayhan tarafından hizmet içi eğitim verilecektir. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırköy Belediyesi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement