Barbaros Denizcilik'te Mezuniyet - Son Dakika
Güncel

Barbaros Denizcilik'te Mezuniyet

Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu ve Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet törenleri Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

05.06.2015 16:56

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Denizcilik Yüksek Okulundan 16, Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulundan 400 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.

Programda açılış konuşmalarını Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Özcan Gündoğdu ve okul birincisi Ayşegül Yılmaz, Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hamdi Aydın ve okul birincisi Fatma Koç gerçekleştirdi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu konuşmada "Sayın Rektörüm, Saygıdeğer Yıldız Bilge, sevgili konuklar, bugün burada bizlerle beraber öğrencilerimizin heyecanını paylaşan herkese hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Yaşadığı hayat boyunca bizlere örnek olan aramızdan ayrıldıktan sonra bile hale eserleriyle bize örnek olmaya devam eden rahmetli Gazanfer Bilge'yi bir kez daha şükran, minnet ve hüzünle anmak istiyorum.

Buradaki gençleri hayata hazırlayan, onları geleceğin Türkiyesi'nde örnek birer vatandaş olarak yetiştiren tüm öğretim görevlisi arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Saygıdeğer veliler, sizler çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. İnşallah bizlerin ev sahipliğinden sizler ve çocuklarımız memnun kalmıştır. Biz şunu her zaman söylüyoruz, Karamürsel sizin her zaman yuvanız olacaktır. Ne zaman isterseniz yolunuz buraya düştüğü anda burada bir eviniz var, burada misafirperver dostlarınız var.

Sevgili gençler bugün sizler mezun oluyorsunuz, tam 20 sene önce İstanbul üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum. Su gibi geçen zamanı sizlerde yaşayacaksınız, ama bu sizi asla korkutmasın. Alacağınız eğitim sizi kendi branşlarınızda başarıya taşıyacaktır. Sizlerde Türkiye'de denizcilik sektörüne hizmet edeceksiniz. Ben sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü yapmış olduğu konuşmada öğrencileri ve aileleri tebrik ederek, hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından, keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barbaros Denizcilik'te Mezuniyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement