Barbekü Partisine Böyle Hazırlanın! - Son Dakika
Kadın

Barbekü Partisine Böyle Hazırlanın!

Barbekü Partisine Böyle Hazırlanın!

Barbekü için gerekli malzemeleri temin edebileceğiniz yerleri biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız bu haber sizin için...

06.06.2012 10:30  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaza geçiş yaptığımız bu aydan itibaren mangal, barbekü sezonunu da resmen başlatmış olduk. Peki, bu keyifli partinin olmazsa olmaz malzemelerini nerelerden temin edebiliriz?

Bireysel hafta sonu kaçamaklarına yer verilmediğinde ve 'kendin pişir kendin ye' mekânlarına gidilmediğinde bu mevsimde eş-dost-ailelerin bahçede toplanıp mangalbaşında buluşmaları da kaçınılmaz oluyor tabii. Keyifli sohbetler, eğlence ve tabii o pişen etlerin lezzeti, harikulade bir zaman dilimi sunuyor bizlere.

Hangi malzemeler gerekli?

Mangal ve barbekü keyfi için gazlı, kapaklı, kendinden tezgâhlı , küre derken bütçenize, zevkinize ve pratikliğine göre farklı tipte mangal çeşidi mevcut. Ama mangalı seçmekle iş bitmiyor; nerede bunun tutuşturucusu, yelpazesi, şömine kibriti, temizleme süngeri, fırçası, çırası, kömürü, barbekü fanı, söndürücü spreyi? İşte ihtiyacınız olan adresler...

Praktiker

" Kendin Yap " ilkesine sadık kalarak; Türkiye de dahil 10 ülkede yüzlerce marketiyle ev, bahçe ve ofis yenilenmesi ve dekorasyonu alanlarında çözümler üretiyor. Praktiker mağazalarında yuvarlak, kare kapaklı, gazlı, tekerlekli, küre ve hatta Z şeklinde dahil olmak üzere hesaplı veya biraz daha lüks sayılabilecek birçok mangal seçeneğine sahipsiniz. Mangal fırçası, yakma ucu, sıcak hava tabancası gibi aksesuarlar da bulunuyor. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Size en yakın Praktiker mağazasını öğrenebilmek ve detaylı bilgi edinmek için;

Web: www.praktiker.com.tr

Alo Praktiker: 212 343 13 13

Koçtaş

Koçtaş'a gidiyoruz, mangalı çok seviyoruz. Mangal maşası, kömürü, tutuşturucu-söndürücü-temizleme spreyi, temizleme süngeri, şömine kibriti ve yelpazeden oluşan hesaplı Mangal seti, temizleme fırçası, barbekü fanı, şiş seti, spatulası, çatalı, maşası ile Koçtaş; barbekü aksesuarı konusunda oldukça cömert davranmış. Landmann, Baltimore, Weber, Blooma, Samba markalarında farklı ebat ve tiplerde mangal seçeneklerine de sahipsiniz.

Web: www.koctas.com.tr

Koçtaş Müşteri Hattı: 444 08 84

Tekzen

An itibariyle ülkemizde 68 mağaza 14 Express şube ile hizmet veren Tekzen Yapı Marketleri, 1995 yılında kurulmuş. Bahçe reyonunda mangal, barbekü ve mangal aksesuarlarına ulaşabiliyorsunuz. Kapaklı, sehpalı, küre barbekülere Tekzen'in yuvarlak krom malzemeli kendi home barbeküsü de dahil. Mangallar da hem çeşitli hem de oldukça hesaplı. çıra, şömine odunu, ızgara maşası, kömür, şiş gibi temel mangal aksesuarına da Tekzen mağazalarında ulaşmak mümkün.

Web: www.tekzen.com.tr

Tekzen Destek Hattı: 444 85 96

Esse

2002 yılında ilk mağazasının açılmasından itibaren ev ürünleri ve dekorasyonu anlamında yenilikçi ve öncü perakendicilerden biri haline gelen Esse, LDM marka oldukça zarif, çeşit çeşit barbeküler var. Esse'deki Weber barbekü seti de oldukça şık ve her yerde kolay kolay bulunmuyor doğrusu. Buyaka, 212 Power Outlet Avm, Palladium Avm, Akmerkez, Sirkeci, Starcity Outlet Center, Bağdat Caddesi, Pendik, Zwilling İstinye Park Avm, Beylikdüzü Migros, Capacity, Carousel, Capitol, Cevahir, City's, çapa, Forum İstanbul, Kozzy Avm, Kanyon Avm, İstinyepark, Metrocity, Olivium, Nautilus, Maltepe, Maltepe Carrefour, Optimum, Akbatı, Forum Marmara, Perlavista gibi İstanbul'da 30'a yakın mağazası bulunuyor. Barbekü ve mangal alışverişi için mağazlardan bilgi alabilirsiniz. İnternet siteleri üzerinden de ürünleri görebilir, alışveriş yapabilirsiniz.

Web: www.esse.com.tr

Müşteri Hizmetleri: 212 444 14 08

Hepsiburada

Mangal ve barbekü ile ilgili ihtiyaçlarınızı dilerseniz hepsiburada.com üzerinden de giderebilirsiniz. Weber'in gazlı ve kömürlü kaliteli barbekülerinin yanında daha hesaplı olan yerli mangallar da var. çıra, kömür,ızgara teli, mangal fanı gibi aksesuarlar da mevcut.

Web: www.hepsiburada.com

Çağrı Merkezi: 0850 252 40 00

Evdeko24

Bahçe dekorasyonuna ait aradığınız neredeyse her şeye ulaşabileceğiniz sitede mangal ve aksesuarları için de bir yer ayrılmış. Kömürlü, kapaklı, gazlı barbekülerin yanında barbekü seti, mangal seti, ızgara, kömür, maşa, çıra ve barbekü fanı gibi ihtiyaçlarınız için de oturduğunuz yerden sipariş verebilirsiniz.

Web: www.evdeko24.com

Telefon: 212 881 06 88

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Barbekü Partisine Böyle Hazırlanın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement