Barcelona'da Lionel Messi dönemi kapanıyor - Son Dakika
Spor

Barcelona'da Lionel Messi dönemi kapanıyor

Barcelona\'da Lionel Messi dönemi kapanıyor

Messi'nin, yeni teknik direktör Ronal Koeman ile yaptığı toplantıda aldığı cevaplardan memnun olmadığı ve değişim istediği vurgulandı.

25.08.2020 22:53  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Messi'nin, yeni teknik direktör Ronal Koeman ile yaptığı toplantıda aldığı cevaplardan memnun olmadığı ve değişim istediği vurgulandı. Koeman'ın, Messi'ye takımın bütünlüğüne önem vereceğini ve herhangi bir esneklik sağlamayacağını ilettiği kaydedildi.

BAŞKANA KARARINI İLETTİ

Öte yandan İspanya'da birçok farklı kaynak, Messi'nin ayrılık kararını başkan Bartomeu'ya ilettiğini yazdı. Tecrübeli oyuncunun, sözleşmesinde yer alan bir maddeyi kullanacağı ve bedelsiz olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

BARCELONA'DAN DOĞRULAMA

Cadena Ser'in haberine göre de Barcelona, Messi'nin ayrılma talebini ilettiğini doğruladı ancak bedelsiz ayrılamayacağını ve söz konusu maddenin geçerliliğinin 10 Haziran'da dolduğunu açıkladı.

Öte yandan İngiliz devi Manchester United'ın, Messi'yi kadrosuna katabilmek için girişimlere başladığı bilgisi de paylaşıldı. Messi'nin peşinde daha önce Manchester City, Inter ve Juventus'un olduğu yazılmıştı.

Barcelona'da <a class='keyword-sd' href='/lionel-messi/' title='Lionel Messi'>Lionel Messi</a> dönemi kapanıyor

LOKOMOTIV MOSKOVA, MESSI'Yİ AÇIKLADI

Messi'nin ayrılık haberleri sonrası Lokomotiv Moskova kulübü flaş bir paylaşıma imza attı. Rus ekibi sosyal medya hesabından Messi'ye Lokomotiv forması giydirip "Bir sürprize hazırlanıyoruz demiştik, inanmadınız" mesajını paylaştı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Barcelona'da Lionel Messi dönemi kapanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement