Barcelona Seviyesinde Değiliz" - Son Dakika
Spor

Barcelona Seviyesinde Değiliz"

Barcelona Seviyesinde Değiliz"

Manchester City'nin Katalan menajeri, eski takımı Barcelona'nın seviyesine ulaşabilmek için önlerinde uzun zaman olduğunu söyledi.

09.03.2018 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Premier League ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Manchester City'de menajer Pep , her şeye rağmen daha önce çalıştırdığı Barcelona'nın seviyesinde olmadıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda 'i konuk edecekleri rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulunan Katalan menajer, teknik direktörlük kariyerine adım attığı Barcelona ile Manchester City arasında bir kıyaslama yapmanın adil olmayacağını belirterek, "Barcelona daha önce beş kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve özellikle son 15-20 yılda Avrupa futbolunu domine eden bir takım. Manchester City'nin ise Avrupa kupaları tarihinde sadece bir Kupa Galipleri Kupası zaferi var. Biz gelişmekte olan bir takımız, dolayısıyla bu aşamada kendimizi Barcelona ile kıyaslamak doğru olmaz. Barcelona gibi tarihi başarılarla dolu bir kulübün seviyesine gelebilmek için önümüzde uzun bir yol var." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini en büyük favori olarak gösteren yorumlara da temkinli şekilde yaklaşan Guardiola, ile arasındaki eşleşmeyi örnek göstererek, " Real Madrid'in ligde ortaya koyduğu kötü performans sebebiyle çoğunluk PSG'yi favori gösteriyordu. Ancak lig ve Şampiyonlar Ligi farklı kulvarlar. Tarihimizde ikinci kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkmak için önemli bir şansımız var. Aynı şekilde Premier League'de de şampiyonluk için ciddi bir avantaja sahibiz. Ancak şu an ne çeyrek finaldeyiz, ne de şampiyonuz. Bu yüzden sakin kalmamız gerekiyor. Oyuncularıma verebileceğim en iyi tavsiye bu." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Manchester City, deplasmandaki ilk maçta 4-0 mağlup ettiği Basel'i 7 Mart Çarşamba akşamı konuk edecek.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona Seviyesinde Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement