Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

Türkiye'nin birçok yerinde Kurban Bayramı'nda yapılan hayvan kesimleri korkunç manzaralara sebep oldu. Sivas'ta hayvan kesiminin küçük bir çocuğun gözü önünde yapılması ise dikkat çekti.

21.08.2018 12:48  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Şahintepe'de boş alana gelen çok sayıda kişi yasak olmasına rağmen kurban kesimi yaptı. Kesim sırasında küçük yaşta çocukların da bulunması dikkat çekti. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların da iş yerleri önünde kesim yaptığı görüldü. Sivas'ta küçük bir çocuğun korku dolu gözlerle hemen yanında kesilen kurbanlığa bakması dikkat çekti.

YASAK OLMASINA RAĞMEN KESİM YAPILDI

İstanbul'da yapılan tüm uyarılara rağmen kesim için belirlenen noktalar dışında kurban kesimi yapılıyor. Başakşehir'de bazı vatandaşların iş yerleri önünde kesim yaptığı görülürken, boş bir alanda da hem satış hem de kesim yapıldı.

 <a class='keyword-sd' href='/kurban-bayrami/' title='Kurban Bayramı'>Kurban Bayramı</a>'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

KÜÇÜK ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE KESTİLER

Kesim sırasında küçük yaşta çocukların da bulunması dikkat çekti. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların da iş yerleri önünde kesim yaptığı görüldü.

Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

SİVAS'TA DÜŞÜNDÜREN GÖRÜNTÜ

Sivas'ta kesim yerlerinde bildik manzaralar yaşandı. Hayvanlar iş makinesi, traktör gibi araçlarla kaldırılacak kesildi. Çocuklar ise yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, kesim yerlerinde, kurbanlıkların kesilmesini izledi.

Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar
Kurban Bayramı\'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'nda Yurdun Dört Bir Yanında Aynı Manzara! Yasak Olan Yerlerde Kesim Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TUNÇ06: Cehalet ... 7 4 Yanıtla
  • Ankara: Belediyenin hazırladığı yerler yetersiz . Kaliteli sistem yok .arıza ile aksayan kesim . Dışarda ise eline bıçak alan kasap olmuş . Haftalar önce satılan kurbanları aç bırakan sahipleri var . Kulak numarayı sorgulatinca 97 model dana :) ve daha kesmeden ölü olduğunu görüyorsun. 9 1 Yanıtla
  • ugur: allah sizin belanızı versin siz müslümansanız biz değiliz 5 4 Yanıtla
  • Okuyucu: Çocukken izledik büyünce şiddet yanlısı olduk, Vicdanımız yara aldı kadınlarımızı öldürdük, Acıma hissimiz yara aldı merhametten yoksun bir yüzümüz hortlamış oldu Uzun yıllar sürecek korku tranvaları içinde kalacaktık öylede oldu Bir canlıyı yiyecek görüyor olmanın zihin yağısındaki tahribatlarını şu an ki TÜrk hafsalası anlıyacak anlatacak durumda değildir. Seviyesi buraya henüz gelmedi ulaşmadı aradan yıllar gececek büyük bedeller ödedikten sonra büyük acıları yaşadıkdan sonra. 4 2 Yanıtla
  • baba co: vahşet başladı , milahtan önce kalmış bir gelenek.allahın el atması lazım 2 2 Yanıtla
  • Yavuz: Orda kesme burda kesme adam evindemi kesecek ozaman belediye ayarlıcak yer kesilecek 2 0 Yanıtla
  • Musa genç: Sen zaten müslüman degilsin sıkıntı yok. 0 2
  • C.D.: sen git domuz eti ye biz müslümanız domuz eti yemiyoruz bu kadar basit 0 1
  • Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi
    10:46 Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi

    Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Olağan Kongresinde mevcut başkan Saim Gökkaya, ek listeyle seçime girdi ve 7'inci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Gökkaya, beldelerine ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu
    10:43 Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu

    MAK Araştırma tarafından yapılan ankete göre, Ankara'da yapılan yerel seçimlerde CHP'nin adayı Mansur Yavaş, yüzde 44'lük kesimin desteğini alarak önde görünüyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok ise yüzde 38'de kaldı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı
    10:42 CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı sarayının şubat ayı harcamasının geçen yıla göre 3'e katlandığını belirtti. Sarayın harcamalarının artmasına rağmen emekliye kaynak ayrılmadığını vurgulayan Bulut, vatandaşın borç yükünün arttığını ifade etti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi
    10:41 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, down sendromlu sporcuların kazanma azmi ve centilmence mücadelelerinin tüm madalya ve kupaların üzerinde olduğunu belirtti.

  • Elazığ'da Ramazan Ayında Camilerde Mukabele Geleneği
    10:40 Elazığ'da Ramazan Ayında Camilerde Mukabele Geleneği

    Elazığ'da Ramazan ayında camilerde mukabele geleneği devam ediyor. Hz. Muhammed ve Hz. Cebrail'in Kur'an-ı Kerim'i karşılıklı okumaları anlamına gelen mukabele geleneği, İmam-ı Azam ve İzzet Paşa ile Saray camilerinde yaşatılıyor. Genç hafızlar ve öğrencilerin de katıldığı mukabele, camii cemaati tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.


Advertisement