Başakşehirli futbolcular, koronavirüsten riski nedeniyle havaalanında maske taktılar - Son Dakika
Spor

Başakşehirli futbolcular, koronavirüsten riski nedeniyle havaalanında maske taktılar

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir son 32 turunda oynayacağı Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e gitti. Başakşehirli futbolcular havaalanında koronavirüs riski için önlem aldı.

19.02.2020 15:28  Güncelleme: 16:18

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sporting Lizbon maçı için dün Lizbon'a gitti. Hazılıklarını tamamlayarak deplasman yolculuğuna çıkan Başakşehir kafilesinde tecrübeli ismi Skrtel, Instagram hesabından bir video paylaştı.

Paylaşımda Aziz Behich ve Fredrik Gulbrandsen'in Lizbon havalimanında koronavirüsten korunmak için maske taktıkları görüldü. Skrtel takım arkadaşlarını etiketlediği videoya 'Önce güvenlik' yazısını ekleyerek paylaştı. Görüntüler sosyal medyada oldukça ilgi çekti.

Tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma başarısı gösteren Başakşehir, son 32 turunda perşembe günü saat 20:55'te deplasmanda Sporting CP ile karşılaşacak.

AVRUPA'DAKİ İLK ÖLÜM FRANSA'DA

Covid-19 salgını nedeniyle ölenlerin sayısı bin 774'e yükseldi. Kesinleşen vaka sayısı 72 bine yaklaştı. Bugüne kadar iyileşerek taburcu olanların sayısı 9 bin 419'a ulaştı. Çin dışındaki üçüncü ölüm Fransa'da kayda geçti. 25 Ocak'tan beri karantinada tutulan 80 yaşında Çinli turist hayatını kaybetti.

Başakşehirli futbolcular, koronavirüsten riski nedeniyle havaalanında maske taktılar

Son Dakika Spor Başakşehirli futbolcular, koronavirüsten riski nedeniyle havaalanında maske taktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gerçek virüs ne? acaba?: atmasyon bir virüs çıkardılar...maske üreticileri milyar dolar kazandırdılar...sigaradan dünyada günde 19000 kişi ölüyor...esas virüs sigara 5 3 Yanıtla
    Bilir Kişi: İşte bilinçli bir vatandaşımız. Size helal olsun. En büyük VİRÜS Sigaradır. 6 1 Boş Adam Vurucu: Sigaradan parayı en çok kim kazanıyor? 1 0
  • ANDSMERO: MASKE IYIDIR PİS HAVAYI TEMIZLER AMA BIZIM SUPER LIGIN PIS HAVASINI HIC BIR MASKE TEMIZLEMEZ 5 2 Yanıtla
  • andsmero: DUT PEKMEZİ KESİN ÇOZUMMUŞ BIRDE PAÇA CORBASI.ALLAHIM NE SUCUMUZ VARDI 0 0 Yanıtla
  • Redki: Niye maske takıp eziyet çekiyorsunuz, Aydın Aydın'ın yeni şarkısı korona virüsü yüksek sesle açın virus değilki size ülkeye bile yaklaşamaz..:) 0 0 Yanıtla
  • Garip: Bütün yorumlar tam yerinde yorumlar, tebrikler 0 0 Yanıtla
  • Bilmeyen kişi: Bilir kişi sen akıllı birine benziyon...aferin sana 0 0 Yanıtla

Advertisement