Başbakan Binali Yıldırım: "Bugün İnternet Penetrasyonu Yüzde 60'ın Üzerindedir. - Son Dakika
Politika

Başbakan Binali Yıldırım: "Bugün İnternet Penetrasyonu Yüzde 60'ın Üzerindedir.

Başbakan Binali Yıldırım: "Bugün internet penetrasyonu yüzde 60'ın üzerindedir.

21.11.2017 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım: "Bugün internet penetrasyonu yüzde 60'ın üzerindedir. Penetrasyon, erişilebilirlikte hemen hemen yüzde 99. Ama geniş bantı konuştuğumuz zaman yüzde 60'ın üzerinde"

-"Başlangıçta interneti insanlar kullanıyor. Sonra makineler kullanmaya başladı. Eşyaların interneti. Şimdi bütün işte evinizin sıcaklığından tutun, arabanın gitmeden klimasını çalıştırılmasına varıncaya kadar her şeyi internette yapabiliyorsunuz"

-"E-ticaret hızla artıyor, yıllık yüzde 100 artışlarla devam ediyor. Bugün ülkemizde mobil kullanıcı sayısı 70 milyonun üzerinde. Bu sayıya baktığımızda e-ticaret sektörünün de ülkemiz için çok önemli bir alan olduğunu söylemek mümkün"

-"Teknoloji dönüşüme ilk bakışta, ilk olarak kendimizden başladık. E-dönüşüm projelerini hayata geçirdik. Yani devlette verilen hizmetlerin normal bürokrasiyle yapılması değil, internet kullanılarak yapılması için e-devlet portalini 2009'un başında devreye aldık"

-"10 yıl gibi bir süre içerisinde 5G teknolojisine doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz"

ANTALYA - Başbakan Binali Yıldırım, PTT Genel Müdürlüğü'nün Antalya'da düzenlediği Uluslararası e-Ticaret Zirvesi'nde konuşma yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım: "Bugün İnternet Penetrasyonu Yüzde 60\'ın Üzerindedir.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Binali Yıldırım: 'Bugün İnternet Penetrasyonu Yüzde 60'ın Üzerindedir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement