Başhekim, Görev Yaptığı Hastanede Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Başhekim, Görev Yaptığı Hastanede Yaşamını Yitirdi

Başhekim, Görev Yaptığı Hastanede Yaşamını Yitirdi

AYDIN'ın Nazili ilçesinde, başhekim olarak görev yaptığı özel hastanede 4 gündür tedavi gören Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serkan Kaydan (38), yaşamını yitirdi.

16.09.2018 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Nazili ilçesinde, başhekim olarak görev yaptığı özel hastanede 4 gündür tedavi gören Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serkan Kaydan (38), yaşamını yitirdi.

Nazilli'de faaliyet gösteren özel bir hastanenin başhekimliğini yapan 2 çocuk babası Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serkan Kaydan, geçen 11 Eylül'de Nazilli Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan eşi Pınar Kaydan'ın rutin kontrolü için Dokuz  Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Burada aniden baş ağrısı ve mide bulantısı şikayeti başlayan Dr. Kaydan, Nazilli'ye dönüşünde kontrol için çalıştığı özel hastaneye gitti. Akciğerinde enfeksiyon da tespit edilen Kaydan, saat 04.00 sıralarında görevliler tarafından odasında baygın bulundu. Yoğun bakıma alınan Kaydan, meslektaşlarının müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaydan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Başhekim Kaydan'ın otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nde son yolculuğa uğurlanacağı öğrenildi.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Başhekim, Görev Yaptığı Hastanede Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hülya: Çok üzüldüm hala etkisindeyim hastasıydım hocamızın geçen yıl tedavi için ona gittim aylarca harika bir insandı öncelikle ve mesleğindd mükemmeldi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşine ve ailesine sabırlar versin Rabbim nur içinde yatsın inşallah 0 0 Yanıtla
  • Mahire ozcan: Çok degerli birdoktordu oğlumun meslektaşı mesai arkadaşiyidi ani ölümü bizleri çok üzdü kederli ailesine annesine allah sabırlar versin nurlarda uyu serkadim seni tanıdığım için çok mutluyum böyle değerli hekimin ölümü ani oluşu tüm sevenlerinin üzdü tüm mesai arkadaşlarının başı sağolsun nurlarda uyu güzel insan 0 0 Yanıtla

Advertisement