Başkan Adayından Başkan Bakırcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Adayından Başkan Bakırcı'ya Ziyaret

Başkan Adayından Başkan Bakırcı\'ya Ziyaret

AKPARTİ Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı Başkanlık makamında ziyaret etti.

30.01.2014 10:58

Ziyarete ayrıca AKPARTİ Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İlçe Başkanı İshak Alim, Belediye Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Teşkilat mensupları katıldı.

BAŞKAN BAKIRCI TÜRKİYE'DEKİ EN SAĞLIKLI SU

Ak partili Rize Belediye Başkan'ı ve aynı zamanda Andon Su Birliği Başkanı Halil Bakırcı'nın makamında gerçekleştirilen ziyarette, konuşan Bakırcı, Rize Belediyesinin Türkiye'de vatandaşına en sağlıklı su veren sayılı Belediyeler arasında olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;"Rize Belediyesi tarafından Rize'ye kazandırılan su tesisimiz çalışma arkadaşlarımız tarafından sağlıklı bir şekilde yönetilmektedir. Ben de şahsım adıma suyumuzun kalitesinin vermiş olduğu güvenle şebekelerimizden akan Andon suyu haricinde su tüketimi yapmama kararı aldım. Şimdi yeni bir çalışma içerisindeyiz. Andon suyun da olası bir su arızasını göz önüne alarak bu şehri susuz bırakmamak adına yeni bir alternatif su şebekesi oluşturma çalışması içerisindeyiz. Ekip arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir" dedi.

BAŞKAN ADAYI KASAP ANDON SUYUNU TATTI

Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı dikkatle dinleyen AKPARTİ Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, İçme suyu ile İlgili yapılan açıklamaların ardından bir bardak Andon suyu isteyerek tadına baktı. Yapılan Çay ikramının ardından sohbete bir süre daha devam eden misafirler, yoğun çalışmaları dolayısı ile Başkan Bakırcı'dan müsaade isteyip ziyaretlerini sonlandırdılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Adayından Başkan Bakırcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement