Başkan Akar'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Akar'dan Taziye Ziyaretleri

Başkan Akar\'dan Taziye Ziyaretleri

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçinin Tarsus'taki annesini ziyaret etti.

16.01.2013 09:56  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, geçtiğimiz günlerde bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçinin Tarsus'taki annesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Akar, İl Saymanı Sıtkı Dev, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel, Yenice Belediye Başkanı Ali Kuru ve Atalar Belediye Başkanı İsa Yıldız ile birlikte Tarsus ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Mersin'de bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Adem Sonkaya adlı işçinin Kavaklı Mahallesi'nde bulunan evine giden Akar ve beraberindekiler, Sonkaya'nın annesine ve ailesine başsağlığı diledi. Yaşanan üzücü olay hakkında aileden bilgi alan Akar, olayın takipçisi olduklarını söyledi.

Tarsus'ta CHP Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Şahin'in babasının cenazesine de katılan CHP heyeti, ayrıca partili Eyüp Devran'ın eşinin vefatı üzerine 85 Evler Mahallesi'ndeki evlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Tarsus'tan ayrıldıktan sonra beraberindekilerle birlikte 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı devam eden Olimpik Köy inşaatının 4 katının çökmesi sonucu yaralanan işçileri de tedavi gördükleri Toros Devlet Hastanesi'nde ziyaret eden Akar, yaralanan işçilerden Ali Çiçek ile sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akar'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement