Başkan Aktan, " Bu İş Yüzde 99 Bitti" - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktan, " Bu İş Yüzde 99 Bitti"

Başkan Aktan, " Bu İş Yüzde 99 Bitti"

TFF 3. Lig 1.Grup'ta en yakın rakipleri Bayburt Grup Özel İdare ve Bayrampaşa ile arasındaki puan farkını 14'e çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da şampiyonluk şarkıları ligin bitimine 7 hafta kala söylenmeye başlandı.

19.03.2018 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deplasmanda konuk olduğu maçta Halide Edip Adıvarspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da maçın ardından soyunma odasına inen başkan Mevlüt Aktan, bu işin artık yüzde 99 bittiğini söyleyerek teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

Deplasmanda konuk olduğu zorlu 90 dakikada 1-0 yenik duruma düşen ancak maçın ilerleyen dakikalarında Erhan Kara ve İsmail Köse'nin attığı gollerle skoru lehine çevirmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor'da şampiyonluk için geri sayım başladı.

BAŞKAN AKTAN, " BU İŞ ARTIK YÜZDE 99 BİTTİ"

Halide Edip Adıvarspor deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Başkan Mevlüt Aktan, maçın ardından soyunma odasına inerek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Bu iş artık yüzde 99 bitti diyerek sözlerine başlayan başkan Mevlüt Aktan, " Hepinizi yürekten kutluyorum. Sezon başından bu yana döktüğümüz terin, verdiğimiz emeğin karşılığını almaya az kaldı. 1-0 yenik duruma düştüğümüz Halide Edip Adıvarspor maçında yine oyun disiplininden kopmadınız, var gücünüzle mücadele ettiniz. Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktan, ' Bu İş Yüzde 99 Bitti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement