Başkan Atilla'dan Şimşek'e Tebrik - Son Dakika
Politika

Başkan Atilla'dan Şimşek'e Tebrik

Başkan Atilla\'dan Şimşek\'e Tebrik

Ak Parti Genel Merkezi tarafından bugün Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’nda atanan Halit Şimşek’e ilk tebrik Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’dan geldi.

04.10.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Merkezi tarafından bugün Ceylanpınar İlçe Başkanlığı'nda atanan Halit Şimşek'e ilk tebrik Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan geldi.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı için bekleyiş sona ererken, Ak Parti Genel Merkezi ilçe başkanlığı için Halit Şimşek'i atadı. Ak Parti Genel Merkezi Ceylanpınar İlçe Başkanlığı için ilçe esnaflarından Halit Şimşek'te karar kıldı. Genel Merkez Halit Şimşek'i ilk tebrik eden ise Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla oldu.

ATİLLA: AK SEVDA CEYLANPINAR'DA ŞAHLANACAKTIR

Başkan Atilla, Halit Şimşek'in ilçenin değerli insanlarından biri olduğunu ifade ederek, ilçeye önemli hizmetlerinin olacağını ve birlikte güzel işlere imza atacaklarını da belirtti. Başkan Atilla, "Bugün Ak Parti Genel Merkezi tarafından ilçemizin başkanlığına Halit Şimşek getirilmiştir. Yapılan bu atama ve karar bütün Ceylanpınar halkını mutlu etmiştir. Kendisi hem bizler için hem de ilçe için değerli bir şahıstır. Eminim ki Halit Şimşek ile beraber yapacağımız çalışmalar sonucunda Ak sevda Ceylanpınar'da şahlanacaktır" dedi.

HALİT ŞİMŞEK KİMDİR?

1974 yılında Mardin'de doğan Halit Şimşek liseye kadar ki öğrenimini Ceylanpınar'da tamamladı. 1995'ten bu yana ilçede esnaflık yapan Halit Şimşek, siyaseti bilen bir ailenin de içinde gelmektedir. Refah Partisinin kapanışından sonra Şimşek Fazilet Partisi yönetimim kurulunda yer aldı. 2004-2009 yılları arasında Büyük Birlik Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yaptı. 2009 yılında Ak Parti saflarına katılan Şimşek, günümüze kadar partinin ilçe teşkilatında yer aldı. Evli olan Şimşek aynı zamanda Tayy aşiretine mensuptur. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Atilla'dan Şimşek'e Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement