Başkan Burma, Söz Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma, Söz Verdi

Başkan Burma, Söz Verdi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "41 yıllık meslek hayatım projeci ve belediyeci olarak geçti.

16.03.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "41 yıllık meslek hayatım projeci ve belediyeci olarak geçti. Arkamda durursanız, Atakum'u Türkiye'nin yıldızı yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Atakum Belediye Başkanı ve adayı Metin burma, seçim gezileri kapsamında Büyük Kolpınar ve Çatalçam'da düzenlediği miting düzenledi. Düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Başkan Burma, "41 yıllık meslek hayatım projeci ve belediyeci olarak geçti. Arkamda durursanız, Atakum'u Türkiye'nin yıldızı yapacağıma söz veriyorum. Ben çok çalışarak buralara geldim. 5 yıl daha kana kana size hizmet vermek istiyorum. Eğer yanımda yer alırsanız, size Atakum'u, Türkiye'nin yıldızı yapacağıma söz veriyorum. Biliyorsunuz ben sözünü tutan biriyim. İlçemizi Karadeniz'in yıldızı yapacağım diyordum, onu yaptım. Bütçemizin yüzde 68'ini yatırıma harcadık. Gittiğim her yerde görüyorum ki, halkın sevgisi ve takdiri çok büyüktür. Bu bana enerji veriyor" diye konuştu.

Geleceğe umutla baktığını, Atakum'u daha çok geliştirmek için yeni projeleri hayata geçirmek konusunda sabırsızlandığını da söyleyen Başkan Burma, "Biliyorum ki yerel siyasette halkımız farklı düşünerek, adaya, yapacaklarına, halka yakın olup olmamasına ve tecrübesine bakarak oy veriyor. Bu açıdan kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü ömrümün büyük bir bölümü size hizmet ederek geçirdim. Dürüst, çalışkan ve üretken olduğum sizin takdirinizdir. Ben Atakum'u ve Atakumluları çok seviyorum. Bugüne kadar kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden hizmet verdim. Birbirimizi sevdiğimize, kardeşçe, dostça ilişkiler kurduğumuza ve bundan sonra böyle devam edeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma, Söz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement