Başkan Çerçioğlu'ndan 2. Lig Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu'ndan 2. Lig Sözü

Başkan Çerçioğlu\'ndan 2. Lig Sözü

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydınspor 1923 takımı çok iyi yolda ilerliyor."

20.09.2012 10:42

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydınspor 1923 takımı çok iyi yolda ilerliyor. Bu takım 2. Lig'e çıkacaktır" dedi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Aydınspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Ertan Öztürk, tribün lideri Ahmet Koç ve taraftar temsilcisi Rıfat Girgin'in kendisine gerçekleştirdiği ziyarette Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'ten övgüyle söz etti.

Aydınspor 1923'ün şehrin takımı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. Aydınspor 1923'ün bu yıl başarılı olacağından emin olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, "Aydınspor 1923 takımı çok iyi yolda ilerliyor. Geçtiğimiz hafta sonu alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bu takım 2. Lig'e çıkacaktır. Aydınlılar gerek tribüne gelerek gerekse maddi olarak bu takıma sahip çıksın. Her kişi 5 TL takıma katkıda bulunsun. Aydınspor 1923 çok zor bir süreçten buralara geldi. Çok emek sarf edildi. Amacımız takımı üst liglere çıkarmak. Takıma destek ve emek veren herkese minnet duygularımı ifade ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu'ndan 2. Lig Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement