Başkan'dan Gece Maratonu - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Gece Maratonu

Başkan\'dan Gece Maratonu

Aziz Kocaoğlu, yoğun programı arasında kentin farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

24.12.2012 07:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yoğun programı arasında kentin farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Önceki gün akşam saatlerinden itibaren peşpeşe ziyaretler gerçekleştiren Başkan Kocaoğlu, önce işçilerle ardından da işveren temsilcileriyle bir araya gelip finali Mardinlilerle birlikte "mırra" içerek yaptı.

İlk olarak Disk Ege Bölge Temsilcisi Ali Çeltek ile şube başkanlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Aynı gemideyiz. Hep birlikte çok çalışmalıyız" mesajı verdi. Genel İş sendika binasında işçilerin de katıldığı görüşmede Genel İş 3 Nolu Şube Başkanı Memiş Sarı, 2 Nolu Şube Başkanı Taner Şanlı, 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevginer, 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin ve Lastik İş Şube Başkanı Zedin Yumlu ile Sosyal İş Sendikası Şube Başkanı Müfit Ereş hazır bulundu.

Cevdet İnci'yi andı

Gecenin ikinci ziyaretini İnci Holding'e yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, holding kurucusu "Cevdet İnci'yi anma ve yeni yıla merhaba" gecesine katıldı. Tepekule Kogre Merkezi'nde düzenlenen gecede üç yıldır İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Meral İnci Zaim, bayrağı ikinci kuşağın son temsilcisi Perihan İnci'ye devretti. "2023'e doğru el ele" teması ile düzenlenen gecede Cevdet İnci Teşvik ve Başarı Ödülleri de sahiplerini buldu. Kısa bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İnci Holding'in İzmir'de doğmuş, büyümüş bir kuruluş olduğunu hatırlatarak, "Yönetimi ve çalışanlarıyla birlikte kentimizin gelişmesine, kalkınmasına, hem ekonomik hem de sosyal yaşamına çok önemli katkılar sağlayan bu grubumuza İzmirliler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Finali Mardinlilerle yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gecenin son ziyaretini ise İzmir Mardinliler Eğitim, Sağlık, Kültür ve Dayanışma Vakfı'na yaptı. Balçova Termal Otel'de düzenlediği geceye katılan Başkan Kocaoğlu'nu, Vakıf Başkanı Rasim Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Bölgenin geleneksel kahvesi "mırra" ikram edilen Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'de yaşayan Mardinlilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Gece Maratonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement