Başkan, Dilovası'nda STK'larla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan, Dilovası'nda STK'larla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası'nda bulunan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

03.04.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası'nda bulunan sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri ve halkla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Bağdat Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek gelen talepleri dinledi. Ziyaretlerde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut da hazır bulundu.

FAYDALI PROJELER ÜRETMEK İÇİN

STK'larla bir araya gelerek halkla bütünleşen Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak İlim Yayma Cemiyeti yönetimiyle bir araya geldi. Dernek başkanı Cemil Memiş tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, "İrfan, ahlak adına çalışmalar yapalım. Türkiye'nin eğitim hamlesinde İlim Yayma Cemiyeti'nin çok büyük bir katkısı olmuştur, olmaya devam ediyor. İrfan yuvalarının canlanması için insanlık adına cemiyetimiz büyük fedakârlıklar yaptı. Toplumumuza hayırlı evlatlar gereklidir. İyi bir terbiye ve eğitim almış gençlerimiz kazancımız olacaktır. İyi ve temiz insan yetiştirmediğimiz takdirde, onlara bırakacağımız maddi değerlerin hiçbir anlamı yoktur. Toplumu faydalı projeler üretmek için yoğun bir şekilde çalışmalıyız. İnsan değerlidir ve çocuklarımızın geleceği için bizler de çaba sarf ediyoruz" dedi.

DİLOVASI'NA YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ

Ağrılılar Derneği'ni ziyaretinde Dilovası'na yapılan yatırımların öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, "Dilovası ilçemize hem yerel yönetimler hem de hükümetimiz birçok anlamda hizmetler gerçekleştirdi. 2015-2019 döneminde hayata geçireceğimiz yatırımlarla Dilovası'ndaki eksikleri gidereceğiz'' ifadesini kullandı. Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat Aba'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak Eynerce Kavşağı'nın yapılması için bütün istimlâkleri biz yaptık. Dilovası'na giriş-çıkışların yeni projelerle daha verimli olmasını sağlayacağız. Dil Deresi temizleme çalışması ve dere boyunda yaptığımız yeni bir arıtma tesisimizin de inşası devam ediyor. 40 bin metreküp kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi Dil Deresi'nin yeniden eski günlerine dönmesine büyük katkı sağlayacak. TIR ve kamyon parkında yaşanan problemleri çözmek içinde ilçe belediyemizle bir çalışma yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

GÜZEL BİR GELECEK İÇİN

Dilovası Erzurumlular Derneği'ni de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, ilçe hakkında güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Dernek başkanı Yılmaz Yılmaz tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu, "Güzel bir gelecek için gençlerimize önem verelim. Bilgi evlerinin yaygınlaştırılması ve çocuklarımızın iyi yetişmesi için fırsatlar oluşturalım. Ülkemizi seviyorsak hepimiz görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, "Tavşancıl Vadisi ve Bayrak Tepe'de büyük bir mesire alanları ve park çalışmalarımız devam ediyor. Yeşil ve çiçek medeniyettir. Biz bu anlayışa Dilovası'na büyük hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. İlçe belediyemizle uyum içerisinde çalışarak hizmetlerin oluşmasını sağlıyoruz" dedi. Başkan Karaosmanoğlu, Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Murat Özay'ı da ziyaret etti. Mahallenin son durumu hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Dilovası'nda STK'larla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement