Başkan Doğan Tavşantepe Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Doğan Tavşantepe Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Doğan Tavşantepe Mahallesi\'ni Ziyaret Etti

Haftanın iki gününü mahallerde incelemeler yaparak geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bu hafta Tavşantepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

10.01.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftanın iki gününü mahallerde incelemeler yaparak geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın bu hafta Tavşantepe Mahallesi'ni ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde aralarında Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı İbrahim Efe, AK Parti Mahalle Başkanı Mustafa Akdeniz, belediyenin daire müdürlerinin ve teknik ekibinin de yer olduğu grupla birlikte mahalleye giden Başkan Doğan, esnafları tek tek ziyaret etti. Sokakta ki vatandaşları dinleyen Belediye Başkanı Doğan, evlerin kapılarını çalarak istek ve şikayetlerini de sordu.

İzmit Belediyesi tarafından mahallede tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Doğan, "Mahallemizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal imkanlarının gelişmesi için elimizden gelini yapıyoruz. Mahallemizde parke, merdiven korkuluk yapımına devam ediyoruz. Mahallemize İzmit'in en büyük mahalle konağını açtık. Emekli evimiz ve okullarımıza yaptığımız salonlar ve iyileştirmeler mahallemizin hizmetinde. Tavşantepe Mahallesi'nin fiziki yapısından ötürü belediyeye ait park yapılacak alan olmamasına rağmen tüm şartları zorlayarak çok sayıda parkımızı mahallemize kazandırdık. Her şey vatandaşlar ve güzel İzmit'imiz için" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Doğan Tavşantepe Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement