Başkan Ercan Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ercan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Göreve geldiği ilk andan itibaren istişarelere önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kültür Evi’nde düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

11.07.2018 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği ilk andan itibaren istişarelere önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kültür Evi'nde düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan'da görev yapan muhtarlar ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. Sincan Kültür Evi'nde düzenlenen programa Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan ile ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı da katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Ercan, konuklarıyla yakından ilgilendi. Muhtarlık kurumunun öneminden bahseden Ercan, "Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bu yüzden muhtarlarımızla sık sık bir araya gelmeye çalışıyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

Başkan Ercan, muhtarların talep ve görüşlerini dinleyerek, sorularını tek tek yanıtladı. Görüş ve taleplerini doğrudan Başkan Ercan'a iletme fırsatı bulan muhtarlar, hizmetlerinden ötürü Başkan Ercan'a teşekkürlerini iletti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ercan Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement