Başkan Karaosmanoğlu, Derince'nin Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, Derince'nin Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vatandaşın taleplerine hızlı cevap verilmesi, yatırım programındaki ve devam eden projeler için köy muhtarları Karaosmanoğlu'na hizmetler için teşekkür etti.

05.09.2017 15:12

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yatırımların ve projelerin hız kesmeden devam ettiği Derince'nin, Çavuşlu Mahallesi Muhtarı Eyüp Özcan, Tahtalı Muhtarı Galip Yıldız, Gerede Muhtarı İbrahim Özkul, Karagöllü Muhtarı Nevzat Şentürk ve Terziler Muhtarı Recep Öztürk ile makamında bir araya geldi.

"KENTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN GELİŞMESİ İÇİN SEFERBER OLDUK"

Meclis üyesi İbrahim Yıldız'ın da eşlik ettiği ziyarette, Derinceli muhtarlar köylerinde yeni ortaya çıkan ihtiyaçlar için de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu bilgilendirdiler. Halkın mutluluğu için çalıştıklarını, tek yol ve tek istikametlerinin vatandaşlara hizmet olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, "Daha büyük, daha güçlü Türkiye ve Kocaeli için ilk günkü aşkla çalışıyoruz" dedi. Yükselen ve büyüyen bir Türkiye'nin,bazılarını rahatsız ettiğini de belirten Karaosmanoğlu, "Unutmayalım ki bizlerin gidecek ne başka vatanımız ne de verecek imanımız var. Kocaeli'de doğduk ve burada öleceğiz. Kentimizin ve ülkemizin gelişmesi için seferber olduk. Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

"MUHTARLARIMIZLA İŞBİRLİĞİMİZİ SÜRÜDÜRECEĞİZ"

Köyden kente göçün tersine döndüğünü de sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu gelişmenin en önemli nedeninin özellikle köylere yapılan yatırımların etkili olduğunu da söyledi. Ulaşım, su, alt yapı ve üst yapı noktasında çok önemli hizmetleri ortaya koyduklarını da vurgulayan Karaosmanoğlu, "Artık köylerimizde çok farklı taleplerle karşı karşıya kalıyor. Bu bizi memnun ediyor. Çünkü geçmişin dağ gibi büyümüş sorunlarını çözdük, vatandaşımız daha iyi bir kentte yaşamanın huzurunu şimdilerde yaşıyor. Ancak yeni ihtiyaçları da çözmek için muhtarlarımızla işbirliğimizi sürdüreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, Derince'nin Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement