Uluırmak Evleri'nde hak sahiplerine anahtarları teslim ediliyor - Son Dakika
Güncel

Uluırmak Evleri'nde hak sahiplerine anahtarları teslim ediliyor

Uluırmak Evleri\'nde hak sahiplerine anahtarları teslim ediliyor

Konya'da, Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde hak sahipleri dairelerine kavuşmaya devam ediyor.

06.12.2021 14:18  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde hak sahipleri dairelerine kavuşmaya devam ediyor.

Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan konut yapı kooperatiflerinde kura heyecanı yaşanıyor. Meram'ın imar sorununa yönelik peş peşe projeler hayata geçirilirken, belediye öncülüğünde kurulan Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde hak sahipleri evlerine kavuşmaya devam ediyor.

Uluırmak Evleri'nde geçtiğimiz hafta arsa sahiplerine yönelik çekilen kura sonucu 93 daire sahibini bulurken 75 m2'lik 2+1 ve 127 m2'lik 3+1 dairelerin anahtarları Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tarafından arsa sahiplerine teslim edildi. Aksinne, Uluırmak ve Aymanas kooperatiflerinde şu ana kadar 537 daire ve 50 dükkan teslim edilmiş oldu.

Anahtar teslim töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir kooperatifin daha hayata geçeceğini ve üye alımlarına başlanacağının müjdesini verdi.

Kavuş, kurada isimleri çıkarak evlerine kavuşan arsa sahiplerini tebrik ederek, "Belediyemiz öncülüğünde kurulan kooperatiflerin tümünde hem kooperatif üyelerimiz hem de arsa sahiplerimiz evlerine kavuşmaya devam ediyor. Bugün, geçtiğimiz hafta çekilen kurada isimleri çıkan arsa sahiplerimizin evlerini teslim ediyoruz. Ben de en az buradaki hemşehrilerimiz kadar heyecanlıyım ve çok mutluyum. Yuvalarının anahtarını alan hemşehrilerimize Allah, huzur içerisinde sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah." diye konuştu.

"Dönüşüm devam edecek"

Turgutreis Evleri için üye alımına başlanıldığında rekor sayıda başvuru geldiğine dikkati çeken Kavuş, şöyle konuştu:

"Turgutreis Evleri'ne 32 bin 500 gibi bir sayıda başvuru almıştık. Bunun sebeplerinden bir tanesi piyasada yeni konutun yapılmamasıydı. Şehrimizde konut açığı var. Yine bir diğer sebebi ise kooperatiflerimizde teslim edilen daireleri hemşehrilerimizin görerek çok beğenmesi oldu. Gerçekten daireler çok lüks ve çıta çok yükseldi. Uluırmak Evleri belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflere güveni artırdı. Aynı talebi önümüzdeki hafta duyuracağımız yeni kooperatifimize de bekliyoruz. Talep geldikçe yeni kooperatifler kurmaya devam edeceğiz. Meram'da büyük konut hamlesi diyerek başlattığımız dönüşüm devam edecek."

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluırmak Evleri'nde hak sahiplerine anahtarları teslim ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement