Başkan Kimyeci Suvatlı Mahallesi'nde Yapılan Hizmetleri İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kimyeci Suvatlı Mahallesi'nde Yapılan Hizmetleri İnceledi

Suvatlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Kimyeci, vatandaşların isteklerini dikkate alarak parke döşeme çalışması yapıldığını belirtti.

30.09.2016 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Kimyeci, Suvatlı Mahallesi'ne toz topraktan uzak, rahatça kullanılabilen bir yol kazandırmış olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çalışmaların kısa süre sonra tamamlanacağını vurgulayan Başkan Kimyeci, mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Restore Edilen Sağlık Evi Hizmete Açıldı

Başkan Kimyeci, denetimlerin ardından Suvatlı Mahallesi'ndeki restore edilen Sağlık Evi'ni ziyaret etti.

Suvatlı Mahallesi'ndeki Sağlık Evinin yenileme çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Kimyeci; "Suvatlı Mahallemizdeki Sağlık Evi'nde revize çalışması gerçekleştirdik. Böylece Suvatlı Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan sağlık hizmetini vatandaşımızın ayağına kadar götürerek mahalle halkının rahat bir şekilde sağlık hizmeti almasına katkımız oldu. Vatandaşlarımız için her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Revize ettiğimiz Sağlık Evi Suvatlı Mahallesi'ne hayırlı olsun." dedi.

Başkan Kimyeci: "Suvatlı Mahallesi'ndeki Yeşil Alan Çalışmalarımız Tamamlandı."

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Suvatlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yeşil alan çalışmasında incelemelerde bulundu.

Suvatlı Mahallesi'nde tamamlanan yeşil alanı ziyaret eden Başkan Kimyeci; "Suvatlı Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan yeşil alan çalışmalarımızı tamamladık. İçinde oyun parkı bulunan hem çocukların rahatça oynayabilecekleri, hem de ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri bir yeşil alan kazandırmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Başkan Kimyeci'ye ziyaret sırasında Başkan Yardımcısı Hikmet Hatunoğlu, Suvatlı Mahalle Muhtarı Ali Durgun ve daire müdürleri eşlik etti.

Suvatlı Mahalle Muhtarı Ali Durgun yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kimyeci ve ekibine mahalle halkı adına şükranlarını sunduklarını ifade etti.

Başkan Kimyeci'ye Suvatlı Mahallesi'nde Vatandaşların Sıcak İlgisi

Başkan Kimyeci Suvatlı Mahallesi'ndeki ziyaretinin ardından mahalle sakinleri ile sohbet etme imkanı buldu.

Vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Başkan Kimyeci, sıcakkanlı ve misafirperver karşılanmaktan ve sunulan ikramlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Kimyeci, Suvatlı Mahallesi sakinlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kimyeci Suvatlı Mahallesi'nde Yapılan Hizmetleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement