Başkan Kocamaz: "Karşınıza Alnımız Açık Başımız Dik Çıkıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz: "Karşınıza Alnımız Açık Başımız Dik Çıkıyoruz"

Başkan Kocamaz: "Karşınıza Alnımız Açık Başımız Dik Çıkıyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Gittiğimiz her yere Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım götürmüşüz bu yüzden sizin karşınıza çıkarken alnımız açık başımız dik çıkıyoruz" dedi.

28.08.2017 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Gittiğimiz her yere Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım götürmüşüz bu yüzden sizin karşınıza çıkarken alnımız açık başımız dik çıkıyoruz" dedi.

Hizmetleri yerinde inceleyen Kocamaz, aynı gün içerisinde hem Erdemli hem de Silifke ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, 10 mahalle ziyareti ve 3 açılış gerçekleştirdi. Erdemli ilçesinde Doğu Sandal, Müğlü Yaylası, Küçük Fındık yaylası ve Esenpınar mahallelerini ziyaret eden Kocamaz, Karayakup ve Sıraç mahallelerinin de içme suyu hattı tesisi açılışını gerçekleştirdi.

Erdemli programından sonra Silifke ilçesine geçen Kocamaz, burada yine Sömek, Örenköy, Tekiralanı, Çatak ve Mara mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Kocamaz, ayrıca Çatak Mahallesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının da açılışını gerçekleştirdi. Göreve geldikleri günden itibaren kentin tüm eksiklerini tespit ederek, plan ve program çerçevesinde hareket ettiklerini söyleyen Kocamaz, "Gittiğimiz her yere Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım götürmüşüz bu yüzden sizin karşınıza çıkarken alnımız açık başımız dik çıkıyoruz. Bu belediyeler geçmişte de vardı. Özel idare vardı ama bu hizmetlerden neden yapılmadı? Çünkü anlayış farklıydı. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren Mersin'in her tarafını tarıyoruz, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz" dedi.

Belediyenin kaynaklarının en iyi şekilde yine vatandaşın refahı ve huzuru için kullanıldığını vurgulayan Kocamaz, "30 Mart'ı bir milat olarak değerlendirmenizi istiyorum. Bu konuda mütevazı olmak istemiyorum. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan hizmetler 2 yılda yapıldı. Belediyecilik hem zor hem de vebali ağır bir görev herkesi memnun etme şansınız yok. Herkes bardağın boş tarafından bakar. Biz kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Biz bu işe Allah rızası gözlüğü ile bakıyoruz. Gücümüz nispetinde vatandaşın her kuruşunu onların hizmetini sunmak için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise Büyükşehir Yasası'nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte avantaja çevrildiğini söyleyerek, "150 yıllık mazisi olan bir memleketin bu güne kadar su sorununun çözülmemiş olması oldukça ayıp. Büyükşehir Belediyesi, büyükşehir yasasını avantaja çevirmiştir. Belediyeciliği çok iyi biliyoruz. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bunları sizler de görüyorsunuz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz: 'Karşınıza Alnımız Açık Başımız Dik Çıkıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement