Başkan Kocamaz, Silifke'nin Kırobası Yaylasında İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz, Silifke'nin Kırobası Yaylasında İftar Yemeğine Katıldı

Başkan Kocamaz, Silifke\'nin Kırobası Yaylasında İftar Yemeğine Katıldı

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, hafta sonunu Silifke'nin Kırobası Yaylasında geçirdi.

29.07.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Silifke ilçe teşkilatı ve Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Kocamaz, burada yaylacılarla ve esnaflarla sohbet etti.

Yol güzergahında da vatandaşlarla ve esnaflarla tokalaşan Başkan Kocamaz, 2014 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin zaferle çıkacağını dile getirdi.

Kırobası Yaylasında oldukça ilgi gören Başkan Kocamaz, burada yaptığı konuşmada, iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Kocamaz, "Bu iftar akşamında, bu bereket ortamında bizleri bir araya getirdiği için Silifke Teşkilatımıza ve Silifke Belediyemize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Ramazan insanları bir araya getiren sevgi, dostluk ve kardeşliği pekiştiren dayanışmayı geliştiren insanların birbirine yakınlaşmasını sağlayan tokun, acın halinden anlaması için çok önemli bir fırsat. Dolayısıyla insanların inançları Ramazan ayında doruğa tırmanıyor. Her zamankinden daha hoşgörülü, her zamankinden daha saygılı ve sevgiyi ön plana iten davranışlar gerçekleştiriliyor. Tabi böyle bir ortam özellikle inanan insanların açısından çok önemli bir yer tutuyor. Belediyelerimiz, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Partilerimiz bu ortamları biraz daha ileri götürmek insanları biraz daha birbirine yakınlaştırmak düşüncesiyle bu güzel ortamları tertip ediyorlar. Bizlerde bu Ramazanın feyzinden, bereketinden faydalanmak için bir araya geliyoruz. Dertleşiyoruz, kaynaşıyoruz, birbirimizle daha yakından ilişkiler kurmak üzere geleceğe dönük ülkenin birliği, dirliği ve bütünlüğü açısından düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle bu ortamlar önemli ve güzel.

Allah bizleri birlik ve beraberlikten, barış ortamından, sevgi ortamından, birbirimize hoşgörü ve saygı ortamından ayırmasın diyorum. En kötü günümüz bu günkü gibi huzur içerisinde geçsin, barış içerisinde geçsin diyorum" dedi.

Programda, ayrıca Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke MHP ilçe Başkanı Özer Özel, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz ve MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır da birer konuşma yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz, Silifke'nin Kırobası Yaylasında İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement