Başkan Odabaşı, Sanayi Esnafının Desteğini Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Odabaşı, Sanayi Esnafının Desteğini Aldı

Başkan Odabaşı, Sanayi Esnafının Desteğini Aldı

MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sanayi esnafı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

27.03.2014 09:59  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Sanayi Sitesi'ne ziyarette bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sanayi esnafı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafı ve mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yakup Odabaşı'nın son ziyaret durağı, Gölbaşı Sanayi Sitesi oldu. Sanayi esnafıyla kucaklaşan ve hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Yakup Odabaşı'nın kendilerini iş yerlerinde ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu belirten sanayi esnafı, ziyareti boyunca Odabaşı'na eşlik etti ve seçimlerde kendisini desteklediklerini açıkladı.

SANAYİ ESNAFININ ODABAŞI SEVGİSİ

Sanayideki dükkanları tek tek dolaşarak esnaf ile kucaklaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, esnafın büyük desteğini aldı. Başkan Odabaşı'na desteklerini açıklayan sanayi esnafları, "Başkanımız göreve gelmeden önce olduğu gibi görevdeyken de hep yanımızda oldu. Bizim yanımızda durarak güç verdi. Bize verdiği değer için kendisine çok teşekkür ediyoruz ve bu seçimlerde de dualarımızla Başkanımız sayın Yakmup Odabaşı'nı destekliyoruz" dediler.

ESNAFIMIZ BİZE GÜÇ VERİYOR

Başkan Yakup Odabaşı da, sanayi esnafının yanında olmasından ve kendisine gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti. Esnafın desteğinin kendisine güç verdiğini belirten Başkan Odabaşı, "Esnafımızın bize karşı olan tutumu, samimiyeti ve gösterdikleri sevgi bizi çok mutlu ediyor. Onlarla birlikte olmak bize güç veriyor. Göreve gelirken de görevdeyken de Gölbaşımız için çok güzel işler yaptık. İnşallah onların duaları ve destekleriyle görevimize devam edip, Gölbaşımız için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Yakup Odabaşı'nın sanayi sitesi ziyaretine MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, Belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Odabaşı, Sanayi Esnafının Desteğini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement