Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika
Politika

Kayseri'den kısa kısa

Kayseri\'den kısa kısa

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

17.05.2021 12:37  Güncelleme: 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gülsoy, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 102. yıl dönümünün gururunu ve onurunu yaşadıklarını belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milleti ile başlayan kutlu yürüyüşünü, zaferle taçlandırdığını aktaran Gülsoy, şunları kaydetti:

"Atatürk tarafından armağan edilen geleceğimiz ve umudumuz olan gençlerimizin, bağımsızlığa, cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine, 19 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla sahip çıkacağına inancımız tamdır. Böylesine anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız Türkiye'yi armağan eden ve bu uğurda can veren aziz şehitlerimize rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi de minnet ve saygı ile anıyorum."

Başkan Palancıoğlu personelle bayramlaştı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Palancıoğlu, birimleri gezerek çalışanların bayramını kutladı.

Salgın sürecinde bir bayramı daha geride bıraktıklarını aktaran Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Bayram için mutluyuz ancak hemşerilerimizle ve yakınlarımızla kucaklaşamadığımız için üzgünüz. İnşallah bu bayramda aldığımız tedbirlerle önümüzdeki bayramlara hep birlikte virüssüz ulaşacağız ve kucaklaşarak bayramlaşacağız. Zor şartlar altında çalışan mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim. Bundan sonrada el birliğiyle ilçemize hak ettiği hizmeti sunacağımızdan şüphem yok. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz ve göstereceğiz."

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne kent müzesi yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine kent müzesi yapılacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, millet bahçesinde Kayseri tarihinin ve önemli değerlerinin yer alacağı kent müzesinin yakında ihalesinin yapılacağını belirtti.

Kentte önemli bir müze çalışması daha yaptıklarını aktaran Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Kayseri Kent Müzesi, şehrin tarihi süreciyle birlikte Kayseri'nin önem arz eden değerlerini içerisinde barındıracak olan ve millet bahçesinin içerisinde herkesin bir uğrak yeri olacağına inandığımız önemli bir müze, projesini hazırladık. İnşallah yakında ihalesi var. Mazeret üreterek değil, tam aksine mazeret üretmeksizin hizmet üretme anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü de paylaşmak istiyorum. Müzeler vatandaşlarımız tarafından oldukça yoğun ilgi görmektedir. Kayseri'yi müzeler şehri haline dönüştürme anlayışı ile gereken gayreti gösteriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement