Başkan Palancıoğlu Deneyimlerini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Palancıoğlu Deneyimlerini Paylaştı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mustafa Demirci “Kariyer Günleri” kapsamında Süleymanlı Kız Öğrenci Yurdu öğrencileriyle bir araya geldi.

30.10.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mustafa Demirci "Kariyer Günleri" kapsamında Süleymanlı Kız Öğrenci Yurdu öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediye Konferans Salonunda yapılan söyleşide okul yıllarından ve iş hayatından deneyimlerini paylaşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Ailenin geleceğinin kadının elinde olduğuna vurgu yapan Başkan Palancıoğlu, "Sizler bizim için çok önemlisiniz. Bayanlar ailenin geleceğini tayin edebiliyorlar. Ailesine iyi bakan bayan toplumu da düzeltir. Sizler Süleymanlı Mahallesi gibi kırsal bir alanda belki zor şartlarda bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz. Sizin içinizden gelecek vaat eden arkadaşlar çıkacağına eminim. İnsanın hayatında belki aldığı eğitimler çok fazla bir değişiklik oluşturmaz. Bazen biriyle 5 dakika geçirdiğiniz bir zaman belki hayatınızı değiştirecek. Onun için inşallah o an bu andır diye temenni ediyoruz." dedi.

Yeni jenerasyonun eskisinden farklı olduğunu söyleyen Mustafa Demirci, "Geçen zaman içerisinde fark edemediğimiz ciddi bir değişim var. Değişmeyen bir şey var. Oda kendi kendimizi sorgulamak olmalı. Dünyada niye varız, misyonumuz ne? Mesleki birikimle biz ne yapacağız diye sormalıyız kendimize. İdealimizi ve amaçlarımızı belirlemeliyiz. Amaca giden yolda kendimizi doğru sorgulamalıyız." diye konuştu.

Soru cevap şeklide son bulan söyleşiden sonra Başkan Palancıoğlu öğrencilere belediyenin yeni açmış olduğu fayton büfede sucuk ekmek ikram etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu Deneyimlerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement