Başkan Savaş "HİZMET İçin Varız" - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş "HİZMET İçin Varız"

Başkan Savaş Birliğe ve Beraberliğe verdiği değeri ve önemi bir kez daha gösterdi.

10.01.2015 09:10

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Erzin ilçesinde Erzin Belediyesi ile ortak istişare toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantıda Başkan Savaş yanı sıra Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) da hazır bulundu.

Toplantının içeriği Erzin ilçesinin başlıca yol, su ve kanalizasyon sıkıntılarıydı. Toplantıda dikkat çeken nokta yaşanan sel felaketinde çöken köprülerin ve tahrip olan yolların nezaman düzeleceğiydi. Başkan Savaş bütün sorulara açıklık getirerek sözlerine şöyle başladı.

Başkan Savaş "Biz siyaset için değil hizmet için varız değerli halkımıza hizmet için buradayız"
Erzine ayrı gayrı olmadan hizmet etmenin onurunu yaşamak istiyoruz, seçim geçeli 8 ay oldu Biz birlikte çalışmak istiyoruz.. Hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşamak istiyoruz.

Erzine önem veriyoruz yol sıkıntısını en kısa zamanda bitireceğiz ihaleye çıkıyoruz. Bana güvenmeniz benim için büyük bir gururdur. Sizinle burada istişare etmek onur verici. Alt yapı sorunlarınızı biz Büyükşehir olarak çözeceğiz Çünkü HATSU'nun böyle bir imkanı yok doğarken 13 milyon TL borç ile doğdu. Büyükşehir olarak 15 evladımız, kardeşimiz olan ilçelerimize ayrım yapmadan bütün sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gidereceğiz. Büyük mesafede yol katettik. Tam anlamı ile Büyükşehir olabilmek için yaklaşık 3 buçuk sene geçmesi gerekiyor ama biz Bu süreyi Daha kısa zamana indirdik ve neredeyse yolu yarıladık sayılır 129 yeni projelerimizi bu ayın sonunda açıklayacağız ve Hatayın her noktasına aynı hizmeti en hızlı şekilde taşıyacağız. Burada beni onurlandırdığınız için Hepinize teşekkür ederim herzaman iç içe olcağız. Diyerek sözlerini bitirdi. Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek'e Düzenlediği bu toplantı için Teşekkür etti ve Salondan ayrıldı.

Başkan Savaş Erzinden Sonra Dörtyol İlçesi Balıkçı Barınağında Balıkçılar ile bir araya geldi ve sorunları dinledi sohbette dikkat çeken nokta Balıkç kooparatifnin 25 bin tl lik Su borcuydu Başkan Savaş Konuya açıklık getirerek 0 faiz ve dilediğiniz vede aylık ödeye bildiğiniz kadar taksit imkanı ile ödeyebilirsiniz dedi. Balıkçılar ile kısa sohbetin ardından bir sonraki programına geçmek üzere Barınaktan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş 'HİZMET İçin Varız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement