Başkan Tütüncü'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Tütüncü'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret ederek, şehit ailelerinin bayramını kutladı.

27.08.2017 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesi Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret ederek, şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tütüncü, Kepez Şehitler Parkı'nda bulunan Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğinde gaziler ile şehitlerin anne, baba ve yakınlarıyla bayramlaştı.

Gazi ve şehit ailelerinin taleplerini dinleyen Tütüncü, tüm şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutladı. "Şehitler mertebesine çıkan kardeşlerimiz, milletin gönlünde bayraklaşıyor. Gönül hep beraber olmayı, birlikte bayramı geçirmeyi arzu ediyor ama sabredeceğiz. Birbirimize sarılacağız." ifadesini kullanan Tütüncü, bayram günlerinde kalplerin, gönüllerin birbirine yaklaşmasına vesile olduğunu vurguladı.

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ile şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini vurgulayan Tütüncü, şehitlerin, anne ve babaları, eşleri ve çocuklarının kendilerine emanet olduğunu vurguladı.

"Onlarla gönül bağımızı güçlendirmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz." diyen Tütüncü, her zaman şehitlerin anne ve babaları ile yakınlarının emrinde olduğunu vurguladı.

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Cengiz Nizam da dernek binasının, Kepez Belediyesi tarafından yapılarak derneğe tahsis edildiğini belirterek, gazi ve şehit ailelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Tütüncü'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement