Ankara'da Suriyelilerin 'Bayat Meyve Suyu' Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Suriyelilerin 'Bayat Meyve Suyu' Kavgası Kanlı Bitti

Ankara'da Suriye uyruklu 3 kişi arasında çıkan 'bayat meyve suyu' tartışması, bıçaklı kavgaya döndü. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

23.01.2019 17:22  Güncelleme: 00:39

Suriye uyruklu üç kişi arasında "bayat meyve suyu" tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

BAYAT MEYVE SUYU TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNDÜ

Altındağ Battal Gazi Mahallesi Selçuk Caddesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu Firaz E. bir marketten satın aldığı meyve suyunun bayat çıktığını iddia ederek iade etmek istedi.

Suriye uyruklu market çalışanları Ali Naus (27) ve Bağri Tabakji (25) ile Firaz E. arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, Ali Naus göğsünden Bağri Tabakji ise sırtından aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yaralandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ali Naus, olay yerinde hayatını kaybetti. Ankara Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bağri Tabakji'nin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ile Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonu sonucu Firaz E. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara\'da Suriyelilerin \'Bayat Meyve Suyu\' Kavgası Kanlı Bitti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Suriyelilerin 'Bayat Meyve Suyu' Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (95)

  • İSTANBUL..: suriyeli istemiyoruz...adamsalar ülkeleri için savaşsınlar.. 74 2 Yanıtla
  • Ismail: Suriyeli leri istemeyen arkadaşlar Suriyeli görmek istemiyorsanız gideceğiniz yer Suriye. ..oraya gidin gormessiniz 49 10 Yanıtla
  • zynp yddğ: Toprakları için savaşamayanlar meyve suyu uğruna ölüyor...öldürülüyor... 58 0 Yanıtla
  • ZAMKOLİK: BUNLARI ÜLKEMİZE SOKANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ALLAHA HAVALE EDİYORUM HER YER BUNLARLA DOLU HIRSIZLIK GASP TECAVÜZ CİNAYET BUNLARIN YÜZÜNDEN ARTTI HASTANE BEDAVA İŞPORTACILIK TÜRKE YASAK SURİYELİYE SERBEST DÜKKAN AÇARLAR VERGİ YOK POLİS SURİYELİYE KİMLİK SORMAZ TÜRKE SORAR BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ KARINLARI DOYUNCA AZIYORLAR AÇLIK ADAMI TIMAR EDER 44 9 Yanıtla
  • Ismail: Bu daha güzel günlerimiz istanbul suriyeli pislopatlardan geçilmiyor 45 5 Yanıtla
    Cancan : Ama suç oranı bizde onu napacan sanki bizim piskopatlar çok iyi geçin bunları Suriyeliler bir çoğumuzdan kaliteli 0 19
  • Two : Suriye li istemiyoruz 45 1 Yanıtla
  • Istemeyenler parise gitsin: Yada sussun okadar man kafalilar 1 40 Yanıtla
  • İlteriş: Gitsinler, gitmeliler!... 36 3 Yanıtla
  • Erol: Kendi vatani toprağı için savaşmayip buraya gelen bu Suriyeli ler bizim ülkemize ne kazandırabilir bizim mehmetimiz orda şehit olurken onların burda keyif çatmasi kabul edilemez bıran once gonderilmeleri lazim ülke yol geçen hanina dondu 39 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement