Basketbol Federasyon Başkanı Türkoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Basketbol Federasyon Başkanı Türkoğlu'na Ziyaret

Basketbol Federasyon Başkanı Türkoğlu\'na Ziyaret

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü'nün Şükrü Kutlu başkanlığındaki yeni yönetimi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.

13.06.2017 16:25  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüşmede Türk Telekom'un basketbola yaptığı yatırım ve Federasyon ile yapılması planlanan ortak projeler görüşüldü. Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Dönem Başkanı Şükrü Kutlu, bu sene öncelikli hedeflerinin Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmek olduğunu ve Türk Telekom olarak amatör ve profesyonel alanda yaptıkları yatırımlar ile Türk sporunun her zaman yanında yer alacaklarını belirtti.

Yaptığı yatırımlar ve verdiği destekle Türkiye'de sporun hem gelişmesi hem de yaygınlaşmasına katkı yapan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü'nün Şükrü Kutlu başkanlığında yenilenen yönetimi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ziyarete Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaret kapsamında Türk Telekom'un basketbola yaptığı yatırımlar ve yapılması planlanan yeni projeler hakkında bilgi alış verilinde bulunuldu.

Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyarette Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, Asbaşkan Yalçın Aydın, Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Aldanmaz ile üyeler; Yavuz Türkmen, Mahmut Bulat ve Altyapılar Sorumlusu Mustafa Uğurtürk yer aldı.

Kutlu: "Federasyonla gerçekleştirebileceğimiz projeleri ve iş birliklerini konuştuk"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında değerlendirmede bulunan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, "Yeni yönetim kadromuzla birlikte Basketbol Federasyon Başkanı'mızı ziyaret ettik. Spora yaptığımız yatırımların yanı sıra önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi anlattık. Federasyon Başkanımızla, Türk Telekom ve Basketbol Federasyonu arasında gerçekleştirebileceğimiz iş birlikleri ve projeleri konuştuk" dedi.

Hedef hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmek

Türk Telekom basketbol takımı Mavi Kaplanlar'ın Türk basketbol tarihinin önemli bir parçası olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Şükrü Kutlu, "Yeni sezonda ilk hedefimiz Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselmek ve sonrasında da hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmek. Kökleri 1954 yılına uzanan, alt yapılar ile ülke sporuna hizmet eden bir spor kulübüyüz. Basketbola yaptığımız yatırımların yanı sıra 45 ilde 30 farklı branşta hem amatör hem de profesyonel olarak spor yapma fırsatı sunan spor kulüplerimizle; sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

Görüşmede Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, Hidayet Türkoğlu'na el yazması hat tablo hediye etti.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Yönetimi: Başkan Şükrü Kutlu, Asbaşkan Yalçın Aydın, Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Aldanmaz ile üyeler; Yavuz Türkmen, Mahmut Bulat ve Altyapılar Sorumlusu Mustafa Uğurtürk.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basketbol Federasyon Başkanı Türkoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement