Batman'da "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi" - Son Dakika
Güncel

Batman'da "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi"

HÜDAPAR Batman Merkez İlçe Başkanlığınca, "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi" başlatıldı.

07.08.2018 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜDAPAR Batman Merkez İlçe Başkanlığınca, "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi" başlatıldı.

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan HÜDAPAR Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, HÜDAPAR olarak amaçlarının memlekete hizmet etmek olduğunu söyledi.

Durmaz, Batman'daki mahallelerin sorunlarını yerinde tespit edip çözümün zamanında sağlanabilmesi hedefiyle "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi"ni başlattıklarını dile getiren Durmaz, proje ile sorunların çözümüne katkı sağlayacaklarına inandıklarını belirtti.

"Hedefimiz, halkımızın yaşamını en güzel şekilde ve yeniliklerden faydalanarak sürdürmesidir. Sıkıntıları yerinde tespit ederek çözümün zamanında sağlanabilmesinin takipçisi olacağız." diyen Durmaz, şunları kaydetti:

"Uyuşturucuyla mücadele konusunda herkese büyük sorumluluk düşüyor. Uyuşturucu ile mücadele konusunda üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Mahallelerdeki genel sorunların yanı sıra gençlerimizin hayatını karartan ve geleceklerini çalan uyuşturucu ve kötü alışkanlıklar ile mücadele etmek de önceliklerimiz arasında olacaktır. Anket formu ile sorunların tespitini yapacağız. Tespit ettiğimiz sorunları belirli aralıklarla kamuoyuyla paylaşacak, çözüm için sonuna kadar takipçi olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da 'Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement