Batman Hasta Taşıyan Ambulans Kazası Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Batman Hasta Taşıyan Ambulans Kazası Yaptı: 4 Yaralı

Hasta taşıyan ambulans kazası yaptı: 4 YaralıSiirt'teki hastayı Batman'a getirmekte olan ambulans ile karşı istikamette gelen minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

11.01.2018 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasta taşıyan ambulans kazası yaptı: 4 Yaralı

Siirt'teki hastayı Batman'a getirmekte olan ambulans ile karşı istikamette gelen minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Siirt Devlet Hastenesi'nden tedavi gören hasta Emrullah Ayten'i Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürmekte olan Murat Doğan yönetimindeki ambulans, İli köprü beldesi yakınlarında karşı istikametten gelen Tarık Karataş yönetimindeki 21 HD 160 plakalı minübüsle ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans yol kenarında bulunan direğe çarparaka durabildi. Kazanın yaşanması ardından çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan hasta Emrullah Ayten, ambulans sürücüsü Murat Doğan, sağlık çalışanı Agit Şengül ile minibüs sürücüsü Tarık Karataş'ı ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk ederek, tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Batman Hasta Taşıyan Ambulans Kazası Yaptı: 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Hasta Taşıyan Ambulans Kazası Yaptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement