Kadir İnanır, Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır, Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline Katıldı

Kadir İnanır, Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline Katıldı

Batman Belediyesinin gelenekselleştirdiği 5. Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır'da katıldı.

10.01.2015 19:55  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir İnanır, Batman'da Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline katıldı

BATMAN Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği '5. Yılmaz Güney Kürt film festivali'ne ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır'da katıldı.

Batman Belediyesi'nin 5. Yılmaz Güney Kürt film festivaline Julide Kural ile katılan Kadir İnanır, hava limanında yolcuların ilgisiyle karşılaştı. Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve eşi Selin Özdemir'in karşıladığı İnanır, yıllar sonra Batman'a geldiğini ifade etti. İstanbul'dan Batman'a THY uçağıyla gelen Kadir İnanır, yolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Uzun bir aranın ardından Batman'a geldiğini söyleyen İnanır, "Batman'a yıllar önce gelmiştim. O dönemler Batman'da hava alanı yoktu. Buradan Malatya'ya gitmiştim. Son yıllarda Batman'ı görmedim. Pazar günü kenti dolaşıp değerlendirme yapacağım" dedi.

Siyasetle ilgili soruları da yanıtsız bırakan Kadir İnanır, gece gösterime girecek olan 'Katırcılar' filmini sinemaseverler ile birlikte izleyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadir İnanır, Yılmaz Güney Kürt Film Festivaline Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement