Beautyform'dan Güzellikte Devrim Yaratan Cihazlar - Son Dakika
Güncel

Beautyform'dan Güzellikte Devrim Yaratan Cihazlar

Beautyform, 10 - 13 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi & Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda düzenlenecek Güzellik & Bakım 2016 Fuarı'nda ziyaretçileri ile buluşacak.

08.03.2016 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Estetik, yaşam bilimleri, güzellik, kozmetik, wellness ve fitness teknolojileri ürünlerine yatırım yapan Beautyform Medikal Estetik Cihazları, alanlarında lider olan firmaların temsilciliğini yaptığı ürün yelpazesini Güzellik & Bakım 2016'da sergiliyor.

Beautyform Türkiye'de estetik, güzellik ve kozmetik alanlarında temsilcisi olduğu firmalarla FDA ve Medikal CE gibi yüksek standartlarda üretilen teknoloji ve ürünlerini sektör profesyonellerine sunuyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yaygınlaşan kadınların vajinal sorunlarına anında sonuca ulaşmasını sağlayan ağrısız, travmasız uygulamalar gerçekleştiren Alma FEMILIFT fuarda sektör temsilcilerinin beğenisine sunuluyor.

AMELİYATSIZ YÜZ GERMEDE 3 TEKNOLOJİ TEK CİHAZDA

Cilt uygulamaları için en önemli üç teknolojiyi birbirine entegre eden ilk ve tek sistem olan ULTRACELL HIFU SİSTEMİ de fuarda yerini alıyor. Bu teknolojiyi cildin her katmanına yönelik tedaviyi hızlı ve etkili sonuçlar alınmasını sağlanan ultrason terapi (Hifu ameliyatsız yüz germe), İnvaziv RF (Altın iğne tedavisi) ve Non-İnvaziv-RF (Grid Fraksiyonel Rf) ile sunuyor.

ÇATLAK TEDAVİSİNDE TEK İSİM: BIODERMEGENESİ

Müşterilerin çeşitlilik gösteren ihtiyaçlarına yönelik ürün yelpazesini geniş tutan Beautyform'un Güzellik & Bakım 2016 Fuarı'nda sergileyeceği ürünlerden biri olan BIODERMEGENESİ, çatlakların tedavisinde çözüm olarak sunduğu sistem ile kalıcı ve ciddi sonuçlar elde etmeyi garantiliyor.

ÜTÜLEME EPİLASYON: LINSCAN SCANNERLİ DİOD LAZER

LINSCAN SCANNERLİ DİOD LAZER ile entegre temaslı soğutma ile birlikte çok hızlı epilasyon olan dünya çapındaki tek lazer diyot sistemini sunuyor. Lınscan Scannerli Diod Lazer kısa darbelerle en ince tüylerin epilasyonu için uygun olurken akıllı yazılımı sayesinde güvenliği sağlayarak daha koyu ciltler için de doğru tercih oluyor.

Sektör temsilcilerinin beğenisine sunacağı ürünlerinden biri olan LİPOCEL BODY HIFU de dünyada bölgesel incelme cihazlarında chill (soğutma) teknolojisi kullanan ilk ve tek odaklanmış ultrason sistemi olma özelliği taşıyor.

Hızlı, güçlü etkili çözümler sunan ORION ALEXANDRITE DİOD LAZER de stantta sergileyen Beautyform, Türkiye'de estetik, güzellik ve kozmetik alanlarında yeni sistemlerle Güzellik & Bakım 2016 fuarda M09 NOLU stantta yerini alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beautyform'dan Güzellikte Devrim Yaratan Cihazlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement